Šiemet apie Kevino Magnusseno lenktyniavimą neigiamai atsiliepė ne vienas lenktynininkas, bet jis sako, kad keisti savo vairavimo nežada.

Paskutinis griežtai apsisakęs apie dano vairavimą buvo Fernando Alonso. Prieš tai apie jį nekaip pasisakė ir Nico Hulkenbergas bei Romainas Grosjeanas.

„Aš iš visų kitų tikiuosi pasipriešinimo. Niekada nesitikiu, kad kažkas lengvai pasiduos. Aš manau, kad visi iš visų išgalių stengiasi ir priešinasi kiek gali. Viskas kas man rūpi tai teisėjų nuomonė”, – sako Kevinas.

Reklama

„Aš žinau, kad aš spaudžiu kiek galėdamas, toks ir yra mano tikslas. Jei teisėjų akimis viskas tvarkoj, tada viskas gerai ir man.

Mane palaiko ir mano komanda, tai labai gerai, nes gali laisvai lenktyniauti. Aš manau, kad daug lengviau lenktyniauti, kai žinai, kad tave palaiko visa komanda. Kai tu nejauti spaudimo, kad tau negalima suklysti, tai tų klaidų ir nedarai.”

Viskas vyksta tik todėl, kad Magnussenas gerai startuoja ir po to greitesni pilotai yra priversti jį lenkti.

„Viskas paprasta. Mes negalime kas kart tikėtis iškovoti taškus, mums reikia dėl jų kovoti, o kovoti reikia iš visų jėgų, jei tik atsirandi pozicijoje ten, kur finišavęs gausi bent keletą taškų. Aš labai dažnai pakylu pozicijomis aukštyn pradžioje lenktynių, nes visi dar susispaudę ir tada daug lengviau kovoti. Kai viskas nusistovi, tada labai svarbus lenktyniavimo tempas. Kartais, kai esi 8 pozicijoje, o gal net aukščiau, ir nesi pakankamai greitas, reikia kovoti.

Jei tu kovoji dėl čempiono titulo, tai gal tada ir turi būti šiek tiek mažiau agresyvus. O mūsų padėtis čempionate tokia, kad kiekvienose lenktynėse mes turime kovoti dėl taško, dviejų ar visų šešių. Tau gali pasisekti ir pelnysi viską, tad reikia atkišti alkūnes ir kovoti. Labai mažai šansų, kad šiemet mes galėsime džiaugtis pastoviai iškovojamais taškais.

Visi mes kartais pasielgiame karštakošiškai. Kai kas nors nutinka, aš manau jų panašiai patiriate gatvėje – kamščiuose, kartais tu nusikeiki, kartais tiesiog susitaikai ir tiek. Tuo metu, kai lenktyniauji, tai neturi jokios prasmės. Tačiau po lenktynių apie tai kalbėti toliau, gilintis į viską, aš taip niekada nepasielgčiau”.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. na kai paskaitai, normalu, kad jei taip sneka kaip komanda…jiems kiekvienas taskas aukso vertes…
    Bet „suck my balls” ivaizdis nemanau kad Kevinui daro kazkoki pliusa…pamirso kad ji tik del McLaren suzinojo F1 pasaulis (gal tetis kazkiek padejo)
    Galetu pats kaip pilotas buti truputi santuresnis

    • Man tai kažkaip jis nepatiko visą laiką, o vat šiemet kažkaip visai fun I just žiūrėti kartais 🙂 o F1 skandalistu ar issisokeliu reikia 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia