M. Verstappenas: „Red Bull“ išvengs fiasko, kokį turėjo „McLaren“ ir „Honda“

0
red bull honda

Maxas Verstappenas įsitikinęs, kad „Red Bull“ gali išvengti katastrofos, kurią patyrė „McLaren“ su variklio gamintoju „Honda“.

2019 m. „Red Bull“ pradės naują erą, kuri užbaigs 12 metų trukusią partnerystę su „Renault“ ir pereis prie „Honda“ variklių.

Reklama

Toks pareiškimas sezono viduryje daugelį privertė imtis už galvų, kadangi visai neseniai „McLaren“ turėjo labai rimtų problemų su japonų varikliais ir nusirito į rikiuotės galą.

Nors „McLaren“ turėjo didelių problemų su „Honda“, M. Verstappenas sako, kad jo komanda yra labiau atvira darbui su japonais ir nespaus jų su savo nurodymais.

Paklaustas, kaip „Red Bull“ gali išvengti „McLaren“ likimo, M. Verstappenas atsakė: „Tai padaryti galime sakydami jiems sukurti geriausią ir greičiausią variklį, o ne kuo mažesnį ir kompaktiškesnį.“

„Mes prašome jų, kad mums suteiktų kiek įmanoma daugiau galios, o po to mes jau pasirūpinsime, kaip tą variklį sumontuoti.“

„Tai yra visiškai kitoks požiūris nei jie turėjo, kuomet buvo partneriais su „McLaren“.

Olandas pastaruoju metu buvo labai kritiškas „Renault“ atžvilgiu, bei dar kartą pakartojo, kad „Red Bull“ dabar turės pranašumą, nes „Honda“ neturi savo komandos.

„Dabartinėje situacijoje, tu visada būni antroje vietoje. Tu esi visada antras ir gamintojo ekipa visada yra pirmoje vietoje.“

„Žinoma, kad dabar su „Honda“ to nebus. Dabar mes gaunamės vieninteliai klientai, kadangi abi komandos priklauso „Red Bull“.

„Manau, kad tai yra pranašumas. Jeigu bus variklio atnaujinimas, tu jį gausi iškart ir nereikės laukti papildomų lenktynių.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia