M. Verstappenas pyksta dėl atidėliojamų variklio atnaujinimų

0
maxas verstappenas red bull

Maxas Verstappenas jaučia, kad „Red Bull“ dvejomis lenktynėmis yra atsilikę nuo „Ferrari“ ir „Mercedes“ pagal variklio atnaujinimus šį sezoną, nes „Renault“ nuolat juos atidėlioja.

Kadangi „Renault“ ekipa ne tik kuria variklius, bet ir turi savo komandą, visi atnaujinimai pirmiausiai atitenka jiems, o „Red Bull“ naujas dalis gauna kiek vėliau.

Reklama

Tačiau M. Verstappenas sako, kad tokią situaciją supranta, tačiau teigia, kad dėl to jų komanda atsilieka keliomis lenktynėmis nuo savo konkurentų.

„Jeigu yra atnaujintų dalių, žinoma, kad jos pirmiausiai atiteks gamyklinei komandai, kas yra logiška, tačiau dėl to mums šiek tiek gaila“, – sakė olandas.

„Tu tiesiog žinai, kad „Ferrari“ ir „Mercedes“ savo dalis gauna iškart ir tada jie greičiausiai įgauna pranašumą vienoms ar dvejoms lenktynėms, kol kiti žengs panašų žingsnį. Todėl mes visada atsiliekame dvejomis lenktynėmis.“

Tokie olando skundai yra tik maža dalis to, dėl ko skundėsi „Red Bull“ ekipa ir būtent dėl to jie nusprendė nuo kitų metų pasirinkti kitą variklio tiekėją – „Honda“. Tačiau variklių tiekėjo pakeitimas nebūtinai reikš gerus rezultatus.

„Dabar jie [Renault] turi savo gamyklinę komandą, todėl tu visada keliais žingsniai atsilieki.“

„Dabar yra aišku, kad mes keičiame variklius į „Honda“ ir tai ne visada suveiks tavo naudai, galima pasakyti ir taip.“

„Tačiau taip veikia šis sportas, mes tai puikiai žinome ir tą reikia išmokti priimti.“

„Tikiuosi, kad mes ir toliau puikiai tobulinsime savo techniką. Variklis yra kita istorija. Kalbant apie patį bolidą mes esame geresni už „Mercedes“ ir „Ferrari“, todėl kalbant apie tai, jie yra tie, kurie turėtų mus vytis.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia