M. Verstappenas norėtų ir toliau komandoje matyti D. Ricciardo

0
max verstappen

Maxas Verstappenas sako, kad jis neprieštarautų jog Danielis Ricciardo jo komandos draugu būtų dar labai ilgą laiką.

Dabartinis „Red Bull” komandos duetas lenktyniauja kartu jau du sezonus, tačiau per praleistą laiką jie turėjo keletą sunkesnių momentų trasoje, bet tai nesutrukdė mėgautis puikiais santykiais.

Reklama

Artėjančiame sezone jie ir vėl kovos drauge su „Red Bull”, o olandas pasirašė ilgalaikę sutartį su dabartine ekipa ir joje lenktyniaus iki 2020 metų. Tačiau komanda siekia, kad sutartį pratęstų ir Danielis Ricciardo ir nori tą padaryti kuo ankščiau.

Tuo metu M. Verstappenas norėtų, kad australas liktų jo komandos draugu.

„Mes vienas kitam jaučiame didelę pagarbą. Iki šiol savo karjeroje man nėra tekę turėti tiek daug bendro su komandos kolega”, – sakė M. Verstappenas.

„Danielis yra puikus vyrukas, tačiau net stipriai kovojant ir viską atiduodant trasoje, mes puikiai leidžiame laiką už jos ribų. Labai tikiuosi, kad komandos draugais liksime labai ilgai.”

Jeigu abiems lenktynininkams tekų dalyvauti kovoje dėl titulų, olandas sako, kad tai nepakeistų jų santykių už trasos ribų.

„Žinoma, kad kovojant dėl titulų įtampa padidėja, tačiau galiausiai viskam pasibaigus ir vėl pradedi jausti abipusę pagarbą.”

„Privalai priimti tai, kai vienas iš mūsų yra greitesnis, o aš manau, kad mes tai galime. Jeigu vienas iš mūsų turėsime geras lenktynes, tuomet kitas pasakys, kad jis to nusipelnė. Manau, kad tai yra labai svarbu.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia