M. Verstappenas gynė S. Vettelį dėl padarytos klaidos

0
sebastianas vettelis ir maxas verstappenas

Maxas Verstappenas gynė Sebastianą Vettelį po to, kai vokietis savo namų lenktynėse padarė klaidą ir rėžėsi į atitvrus.

Keturis kartus pasaulio čempionas pirmavo beveik visas lenktynes ir turėjo didelį atotrūkį nuo savo persekiotojų, tačiau lengvai palijus jis blokavo ratus ir savo lenktynes baigė žvyre.

Reklama

Nors Nico Rosbergas teigė, kad S. Vettelis paprasčiausiai išmetė pergalę į šiukšlių dėžę, tuo tarpu M. Verstappenas savo konkurentą gynė.

„Buvo labai sudėtingos sąlygos, ypatingai tame posūkyje. Net jeigu ten tau atsitiks menkiausias ratų užsiblokavimas, iškart būsi pasiųstas už trasos ribų“, – sakė M. Verstappenas.

„Todėl nenuostabu, kad tokie dalykai nutinka. Toks pats likimas galėjo labai lengvai nutikti kiekvienam iš mūsų.“

„Tu tiesiog bandai surasti šiek tiek sukibimo visose vietose, tačiau tuo pačiu nenori prisiimti pernelyg didelės rizikos, nes tuo tarpu pagalvoji, kad jau turi labai gerą taškų kiekį savo kišenėje.“

„Nesinori prarasti visus tuos taškus vien dėl to, kad paslydai ir atsidūrei už trasos ribų. Susidoroti su tokia rizika nėra lengva. Užtenka tik šiek tiek blokuoti ratus ir tu skrendi už trasos ribų, ir pabaigi savo lenktynes.“

Jeigu ne ši klaida, S. Vettelis galėjo padidinti savo pranašumą lenktynininkų įskaitoje, tačiau vietoje to, dabar atsilieka 17 taškų nuo L. Hamiltono.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia