M. Verstappenas: esant geroms oro sąlygoms – „Mercedes” nenugalimi

0
@RedBullRacing
Maxas Verstapenas nugalėjo pernai vykusiose Ispanijos GP lenktynėse
@twitter.com
@twitter.com

Maxas Verstappenas įsitikinęs, kad kitą mėnesį vykstančiose Singapūro GP „Red Bull” komandai bus geriausias šansas nugalėti „Mercedes” ekipą, iš visų likusių šių metų sezono lenktynių.

„Red Bull” yra vienintelė komanda, kuri šį sezoną sugebėjo nugalėti lenktynėse ir nutraukti „Mercedes” komandos pergalių seriją. Pirmąją sezono pergalę „Red Bull” ekipai pelnė Maxas Verstappenas Ispanijos GP, kuris buvo katik perėjęs iš „Toro Rosso” į „Red Bull”.

Reklama

Kai buvo paklaustas ar jo komanda gali susidoroti su „Mercedes” normaliomis oro sąlygomis, M. Verstappenas atsakė: „Ne šiuo metu, manau, kad kolkas jie vis dar per daug stiprūs. Jeigu šlapia – mes turime šansą, kaip buvo Silverstoune, bet esant sausai trasai –  šiuo metu jie nenugalimi.”

„Be abejo mums reikia šiek tiek sėkmės, kartais jie susiliečia vienas su kitu arba jie turi kažkokių problemų ir panašiai, tada mes turime šansą, bet paėmus grynąjį greitį tai visai kas kita.”

Jeigu ne „Red Bull” komandos klaida boksuose, Monako GP lenktynėse, greičiausiai ekipa būtų turėjusi dvi pergales. Tačiau M. Verstappenas nusiteikęs optimistiškai ir tiki, kad jie gali pakovoti su „Mercedes” Singapūre.

„Imant visą šį sezoną, mes galime būti arti Singapūre, bet kitose trasose bus labai sunku. Visumoje, Monakas yra geriausias šansas mums. Manau, kad Singapūras bus labai panašus, bet būsime šiek tiek mažiau stiprūs nei Monake.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia