M. Ericssonas: „Sauber“ turi problemų įveikdami vieną greitą ratą

0
marcusas ericssonas sauber

Marcusas Ericssonas įsitikinęs, kad „Sauber“ galėtų kovoti rikiuotės viduryje, jeigu šeštadieniais, kvalifikacijos metu, sugebėtų pasirodyti geriau.

Švedas jau ketvirtą sezoną važiuoja su „Sauber“ ekipa, tačiau išviso yra iškovojęs tik šešis taškus. Penki iš jų buvo iškovoti pirmąjame sezone, dar 2015 metais.

Reklama

Šį sezoną jis teigia, kad „Sauber“ nesiseka išspręsti problemų su minkščiausiomis padangomis ir dėl to jie turi problemų kvalifikacijose.

„Visiškai aišku, kad mes turime daugiau problemų įveikiant vieną ratą, nei važiuojant lenktynėse. Mūsų problemos susijusios su minkštesnės sudėties padangomis“, – sakė M. Ericssonas.

Švedo komandos draugas Baku lenktynėse finišavo šeštoje pozicijoje ir tai buvo jų geriausias pasiekimas nuo 2015 metų Sočio lenktynių, kuriose šeštą vietą iškovojo Felipe Nasras.

„Aš tikrai turiu tikėjimą, kad turėdami gerą starto poziciją lenktynėse ir startavę vidurio rikiuotės mišrainėje, mes galėtume turėti pakankamai stiprias lenktynes.“

„Šiais lakais startinė pozicija labai daug ką reiškia. Mums reikia padirbėti ir išanalizuoti situacijas, kad šeštadieniais būtume greitesni.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia