M. Arrivabene neklausys H. Marko pamokslų

3

arrivabene

Maurizio Arrivabene, „Ferrari” komandos vadovas atsisakė vadovautis pamokomis, kurias išsakė „Red Bull” komandos konsultantas Helmutas Marko, dėl Sebastiano Vettelio elgesio Meksikos GP lenktynėse.

Reklama

Helmutas Marko sakė, kad Sebastianas Vettelis yra „nevertas keturių pasaulio čempiono titulų” dėl radijo pranešimų, FIA lenktynių direktoriui Charliui Whitingui. Antradienį Vettelis nebuvo nubaustas už šį įvykį, nes parašė atsiprašymo laišką.

Į šiuos „Red Bull” konsultanto žodžius M. Arrivabene atsakė, kad jis turėtų koncentruotis į savo komandos problemas, o ne „Ferrari” ir buvusį komandos pilotą.

„Manau, kad kiekvienas turi rūpintis savo problemomis, nes kaltinti kitus nėra teisinga. Aš atsakiau į klausimą anksčiau ir manau, kad padariau teisingai, bet aš neketinu klausytis pamokslų iš Helmuto Marko ar kieno nors kito.” sakė M. Arrivabene tvirtindamas, kad jis yra tikras, kad tokie incidentai su Sebastianu Vetteliu daugiau niekada nepasikartos.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Marko sapalionėms tinka posakis, kad ant savęs vežimo nemato, o ant kito adatą pamato. Vos tik teisėjai pradės adekvačiai bausti olandą, sprogs jo burbulas. Sutinku, kad tokios nesąmonės įneša gyvumo, bet ir bausmės turi būt adekvačios ir taikomos vienodai visiems.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia