M. Arrivabene: Kinijoje mes siekėme aukštesnio rezultato

0
maurizio arrivabene ferrari

Maurizio Arrivabene pripažino, kad „Ferrari“ tikėjosi visai kitokio rezultato Kinijoje nei trečia ir aštunta vieta, nes komanda startavo iš pirmosios eilės.

Kimi Raikkonenas startavo iš antrosios pozicijos ir finišavo trečioje, o tuo tarpu Sebastianas Vettelis startavo pirmas, bet finišo liniją kito tik aštuntoje pozicijoje.

Reklama

Vokietis iki pirmojo sustojimo užtikrintai kontroliavo lenktynes, tačiau „Ferrari“ strategus pergudravo „Mercedes“ komanda, o Valtteri Bottas po pirmojo sustojimo, jau buvo lenktynių lyderis.

Dar vėliau S. Vettelis įsivėlė į incidentą su Maxu Verstappenu, kurio metu buvo apgadintas jo bolidas, todėl finišo liniją kirto tik aštuntoje vietoje.

Lenktynių rezultatas tikrai nebuvo toks, kurio mes siekėme. Turint galvoje, kad mes jas pradėjome iš pirmosios eilės“, – sakė M. Arrivabene.

„Mūsų tempas nebuvo blogas, tačiau tai buvo lenktynės, kuriose daugybė kintamųjų labai daug nulėmė.“

„Kimi pavyko finišuoti podiume, o Sebastianas turėjo apgadintą bolidą, kai sudalyvavo avarijoje. Po susidūrimo jis neturėjo gerų sąlygų kovoti.“

Nors bolido tempas nekelia didelių klausimų, M, Arrivabene sako, kad komanda turi sutelkti savo dėmesį kitoms lenktynėms Azerbaidžane.

„Dabar mums svarbiausia išlaikyti koncentraciją ir ryžtą. Turime pradėti galvoti apie kitas lenktynes, kurios vyks Baku.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia