M. Arrivabene: J. Allisonui turėtų būti gėda

0
maurizio arrivabene ferrari

James Allisonas Kimi Raikkoneno avariją su Lewisu Hamiltonu pavadino sąmoninga arba dėl kompetencijos stokos, tačiau Maurizio Arrivabene sakė, kad jam dėl tokių žodžių turėtų būti gėda.

K. Raikkonenas starto metu blokavęs ratus atsitrenkė į L. Hamiltono galinį ratą, o po šio kontakto britų numylėtinis nukrito į paskutinę vietą.

Reklama

Tačiau su saugos automobilio pagalba jam pavyko prasibrauti iki antrosios vietos, tačiau „Mercedes“ tuo nebuvo patenkinti.

„Kalbant James Allisono žodžiais: „Kaip tu manai, kad tai buvo padaryta sąmoningai ar dėl kompetencijos nebuvimo?“ Taigi mes pasiliekame prie savo nuomonės“, – sakė Toto Wolffas.

Tuo tarpu M. Arrivabene sako, kad visada bus tokių, kurie kels tokius klausimus, bet jį supykdė, kad tai J. Allisonas yra vienas iš jų.

„Kas neturi kompetencijos? Kimi? Kas jis toks, kad galėtų teisti lenktynininkus, kurie lenktyniauja boliduose?“, – sakė M. Arrivabene.

„Jeigu jis tikrai taip pasakė, tada jam turėtų būti dėl savęs labai gėda!“

„J. Allisonas dirbo Maranello ilgus metus, tačiau dabar mes esame čia, Anglijoje, ir mokome jį būti tikru džentelmenu.“

„Aš galėčiau priimti tokius dalykus, jeigu tai sakytų Jacques Villeneuve, nes jis buvo lenktynininkas. Tačiau iš šio vyruko – niekaip.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia