M. Arrivabene dėl smukusios „Ferrari” formos dramos nekelia

0
@formulapassion.it
@formulapassion.it
@formulapassion.it

Maurizio Arrivabene sako, kad dabartinis „Ferrari” formos smukimas, kuomet čempionate ją aplenkė „Red Bull” komanda, neturėtų būt dramatizuojamas.

„Ferrari” komandai nepavyko įgyvendinti prieš sezoną keltų tikslų, praėjus 12 lenktynių, komanda neturi nei vienos pergalės. Italų komanda turi problemų nuo lenktynių Ispanijoje, kuomet į „Red Bull” komandą perėjo Maxas Verstappenas ir iškovojo pergalę.

Reklama

„Ferrari” komandos formos kritimas, yra susijęs su Jameso Allisono asmeninėmis bėdomis, bei neseniai įvykusiu prasitraukimu iš komandos, todėl manoma, kad komandoje turėtų įvykti restruktūrizacija. Tačiau italų komandos vadovas, Maurizio Arrivabene, teigia, kad yra neteisinga manyti, jog „Ferrari” yra gilioje krizėje tik įpusėjus sezonui.

„Mes esame tokioje situacijoje, kai „Mercedes” ištiesų labai stiprūs ir su tuo reikia kažkaip susitvarkyti, o „Red Bull”… Jeigu pažiūrėsite į Vengriją, mes buvome daug greitesni nei jie, nereikia dramų, mes tiesiog turime geriau padirbėti su nustatymais.” sakė M. Arrivabene.

„Jeigu mes bandome pagauti „Mercedes”, tai yra sunku, jie labai stiprūs, bet pernai Singapūre jie buvo nugalėti, nes buvo mažiau konkurencingi. Tai yra faktas.”

Po  Vokeitijos GP, „Ferrari” vadovas pripažino, kad komanda neprogresavo aerodinamikos srityje nuo Ispanijos GP, tačiau jis yra įsitikinęs, kad po atostogų, progreso galima pasiekti tiek aerodinamikos, tiek variklio tobulinime.

„Dėl variklio, mes patenkinti ir turėsime atnaujinimų, bet aerodinamikos tobulinimas yra sustojęs, dėl vasaros pertraukos. Todėl, po atostogų, mes turėsime peržiūrėti tobulinimo reikalus ir priimti trumpalaikius sprendimus.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia