Lewisas Hamiltonas iškovojęs pergalę Singapūro GP mėgaujasi 28 taškų persvara prieš Sebastianą Vettelį, visgi jis užstojo vokietį po jo nesėkmingo starto lenktynėse

Nors kvalifikaciniuose važiavimuose triumfavo Sebastianas, o Singapūro gatvėmis besitęsianti trasa nežada lengvų lenkimų, vokiečio šansai persverti svarstykles savo naudai asmeninėje įskaitoje atrodė tikrai dideli. Deja avarija pirmame posūkyje ir dar nepasibaigus pirmam ratui, abu „Ferrari” pilotai jau buvo pasitraukę iš lenktynių.

Internete vokietis pasmerktas daugelio sirgalių už tai, kad bandydamas blokuoti Maxą Verstappeną sukėlė avariją po kurios pasitraukė iš lenktynių tiek Kimi Raikkonenas, tiek Maxas Verstappenas, tiek pats Sebastianas.

Reklama

Visgi Lewisas Hamiltonas sako, kad Vettelis galėjo nematyti Maxo.

„Dažnai, na jei pažiūrėsime į mano paskutinį startą Monzoje, taigi dažnai, kai startuoji tu nematai piloto esančio šalia antroje pozicijoje. Jei jie startuoja taip pat gerai, kaip ir tu, tai paprastai jie būna tavo aklojoje zonoje, tad kyla sunkumų susiorientuoti kur jie yra”, – sako Hamiltonas.

„Visada tu iškart stengiesi atstovėti savo poziciją, užsiimti vidinę posūkio trajektoriją, bei numušti konkurentui norą bandyti lenkti. Manau viskas vyko būtent taip.

Kai taip darai jie kartais staiga atsiranda tavo veidrodėlyje, kartais jie lieka už tavo matomumo ribos. Aš negaliu pasakyti, kas vyko Sebastiano galvoje. Aš stengiausi geriau startuoti už Danielį.”

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia