Kanados GP buvo pirmasis „Mercedes” komandos dublis su nauju pilotu suomiu Valtteri Bottu

Lewisas Hamiltonas kartu su Nico Rosbergu buvo 27 kartus iškovoję pirmas dvi vietas lenktynių finiše. Kanadoje tai pirmą kartą pavyko pasiekti su nauju L. Hamiltono komandos draugu.

Lewiso po pergalės buvo paklausta, ar pasiekus dvigubą pergalę komandai jausmas skiriasi nuo to, kurį jausdavo, tai padaręs su Rosbergu.

Reklama

„Taip, pasiekus tai su Valtteri užlieja visai kitokie jausmai. Komandai yra idealu, kai iškovojamos pirmos dvi vietos lenktynėse”, – sakė Lewisas.

„Aš manau, kad mūsų tarpusavio santykiai yra visiškai kitokie”, – toliau tęsė britas. „Mano manymu, darbinė aplinka, kurią mes šiemet sukuriame yra visai kitame lygyje. Profesiniame lygmenyje tai yra aukščiausio lygio santykiai, kokius tik esu kada nors patyręs.”

Hamiltonas ir toliau gyrė suomį:”Visai tai ateina iš Bottas brandumo ir žinoma vienodų sąlygų, kurias mums suteikia komanda. Kaip ir minėjau, kai iškovoji pirmą ir antrą vietas, komandos taškų kraitis būna pats didžiausias”.

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. nebutu Vettelio su Ferrari tai gal ir leistu pasidauzyt, o dabar tai manau jau mersai siemet neleis jiems lenktyniauti, visad prisidiengs strategija ar dar kuo ir Bottui pakovot su Hamiu vargu ar teks. Kita vertus, jei Bottas teisingai elgsis, tai vietą kitiems metams „Merse” tikrai nepraterios

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia