Lewisas Hamiltonas: Nico pasisekė, kad mano bolidas genda

7

lewis hamilton

Po vakar vykusio JAV GP Lewisas Hamiltonas, nors ir nugalėjo, vis dar atsilieka nuo čempionato lyderio, savo komandos draugo, Nico Rosbergo. Lewisas sako, kad Nico tiesiog pasisekė, kad genda tik vienas „Mercedes”.

Reklama

Lewiso Hamiltono paklausė žurnalistas, ar jo nuomone Nico nusipelnė titulo, jei jis jį laimės.

„Nico nuo pat pradžių labai pasisekė su bolido patikimumu, jis nebaigė tik vienų GP lenktynių, kai aš į jį įsirėžiau. Jis daro tai, ką jam reikia daryti, Dirba savo darbą. Kas nusipelnė laimėti, o kas ne, tai jis būtent padarė viską ką jam reikėjo padaryti, tik jam dar labai pasisekė, kad jis neturėjo manęs kaip konkurento su lygiaverčiu bolidu kovojančio dėl kiekvienos pergalės.

Aš jau planuoju kelionę slidinėti, kaip be pasibaigtų viskas po ateinančių kelių savaičių. Labai laukiu, kai galėsiu užlipti ant savo snieglentės, bus pati geriausia diena šiemet.”

Reklama

7 Komentarai (-ų)

  1. Aš tai vis laukiu nesulaukiu, kada Hamis Nicui skolą grąžins už 2014 Malaiziją (jei nepainioju etapo). Kai ten komanda liepė Nicui Lewisą praleist, nors tam nebuvo jokio reikalo, Lewisas žadėjo šią skolą grąžint ir ateityje praleist Nico į priekį. Bet Lewisas žodžio žmogus, tai artimiausiu metu turėtume sulaukt Nico praleidimo į priekį…. 🙂

  2. evbi> ten tas etapas, kai buvo multi 21? tai ten man regis atvirksciai, buvo 2013 sezonas ir rosbergas kur kas greitesnis buvo uz hami, pasivijo ir neleido jo lenkti, dar brawnas vadovavo komandai, tai nico net radijo rysiu pasake do not forgt this one, nes pi rmas podiumas mersu buvo ir ji atidave hamiui. ar mes ne apie ta pati?

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia