Lewisas Hamiltonas mano, kad Ostine pagrindinis varžovas bus „Red Bull”

0
Lewis Hamilton

Po pirmųjų ir antrųjų treniruočių Amerikoje, Lewisas Hamiltonas tiki, kad šio savaitgalio metu „Red Bull” bus didesnė grėsmė nei „Ferrari”.

Lewisas Hamiltonas buvo greičiausias abejų treniruočių metu, o antroje treniruotėje Maxas Verstappenas nuo lyderio atsiliko tik 0.4 sekundės. Kol „Mercedes” yra greiti įveikiant vieną ratą, „Red Bull” atrodo puikiai ilgose distancijose su dideliu kuro kiekiu.

Reklama

Sebastianas Vettelis antroje treniruotėje įveikė tik 8 ratus dėl atsiradusios valdymo problemos. Tačiau Lewisas Hamiltonas galvoja, kad „Red Bull” sekmadienį bus tas bolidas, kurį reikės nugalėti.

„Manau, kad šiuo metu „Red Bull” atrodo patys greičiausi. Tiesą sakant, mes nebandėme atlikti ilgojo važiavimo su daug kuro. Mes turėjome problemą, todėl turėjome sustoji tik įpusėjus simuliacijai. Tačiau pagal tai kiek nuvažiavome, atrodome pakankamai arti „Red Bull”.

„Apskritai, buvo gera diena ir aš esu patenkintas būdamas bolide. Kalbant apie balansą ir jo pakeitimus, aš atlikau didelį žingsnį pirmyn. Savaitgalį pradėjau teisingai, todėl tikiuosi nesustoti.”

Lewisas Hamiltonas tikisi, kad specialūs variklio nustatymai šeštadienį jam suteiks pranašumo prieš „Red Bull”, tačiau kelia nerimą, kad šioje trasoje lenkimai yra lengvesni.

„Užimama pozicija labai daug reiškia, startuojant iš pirmosios vietos ir į pirmą posūkį atvažiuojant pirmam, žaidimas labai stipriai keičiasi, jeigu tavo pirmieji veiksmai yra tobuli. Todėl kvalifikacija šiais metais mums buvo gera, tačiau penktadieniai buvo raktas į sėkmingą šeštadienį. Pradėjus reikiamai, pasirinkus tinkamus nustatymus ir nepasimetus penktadieniais visada yra kelias į gerą šeštadienį.”

„Kai keliaujame lenktynės po lenktynių, visada yra paskaičiuota tempo delta, kurią tau reikia pasiekti, kad aplenktum bolidą priekyje. Tai keičiasi kiekvieno savaitgalio metu. Čia yra apie 0.8 sekundės, kurių tau reikia, kad aplenktum bolidą priekyje. Tai yra pakankamai mažai lyginant su kitomis trasomis. Daugelyje kitų žiedų tokio pranašumo neužtenka, jose reikia buti 1.8 sekundės greitesniems už kitą bolidą, kad galėtum jį aplenkti. Dažniausiai reikia būti daugiau nei viena sekunde greitesniam.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia