Lewisas Hamiltonas: manėme, kad Meksikoje atrodysime prasčiau

0
lewis hamilton

Lewisas Hamiltonas tikisi artimos kovos su „Ferrari” ir „Red Bull” Meksikos GP lenktynėse, po to kai penktadienio treniruotėse pademonstruotas tempas buvo pakankamai geras.

Antroje penktadienio treniruotėje Lewisas Hamiltonas buvo antras greičiausias lenktynininkas po Danielio Ricciardo ir sako, kad jo pasirodymas, nepaisant suktuko pirmame rate, daug žadantis.

Reklama

„Bolidas nebuvo geras ryte [pirmoje treniruotėje], padarius keletą pakeitimų tarp treniruočių, buvau pakankamai greitas. Išvažiavus į trasą joje apsisukau ir sugadinu padangų komplektą. Realiai mes turime du padangų komplektus, kuriuos galime panaudoti vienos treniruotės metu.”

„Vėliau pagerinau situaciją nuvažiavęs keletą neblogų ratų su ultra minkštosiomis padangomis ir ilgą atkarpą, kuri buvo virš 27 ratų. Manau, kad mes atrodome labai neblogai, tačiau turėtume būti kažkur labai arti. Nepaisant to, mes galvojome, kad čia atrodysime prasčiau, tačiau buvome pakankamai greiti.”

„Kaip jau sakiau, kvalifikacija turėtų būti labai artima. Treniruotėse nežinojau ko tikėtis. tačiau atrodo esame neblogoje pozicijoje ir mus turėtų tenkinti buvimas tarp „Red Bull” ir „Ferrari” pilotų.”

„Šeštadienį planuoju atlikti keletą pakeitimų susijusių su mano vairavimo stiliumi. Taip pat yra keletas vietų, kur galiu patobulėti trasoje, bei derinant nustatymus. Todėl visą dėmesį skirsiu būtent tam, kad galėčiau dalyvauti kovoje.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia