Lewisas Hamiltonas: laikas parodys „Mercedes” bolido potencialą

0
mercedes
Mercedes W08

Likus šiek tiek daugiau nei vienai savaitei iki lenktynių Melburne, Lewisas Hamiltonas pripažįsta, kad tik laikas parodys ar „Mercedes” galės demonstruoti aukštą tempą.

Nepaisant to, kad dabartiniai pasaulio čempionai rodė pakankamai aukštą tempą ir patikimumą, laiko lentelėse juos aplenkė Kimi Raikkonenas iš „Ferrari”. Suomis užfiksavo greičiausią bandymų laiką, tačiau „Mercedes” komandos pilotas Vatteri Bottas pademonstravo antrą greičiausią laiką, kuris buvo 0,676 sekundės lėtesnis. Atsižvelgiant į bandymų laikus „Mercedes” pareiškė, kad šiuo metu „Ferrari” yra ta komanda, kuri yra greičiausia ir ją reikės nugalėti.

Reklama

Lewisas Hamiltonas paklaustas apie greičio rezervą nebuvo užtikrintas, kiek dar galima išspausti iš „Mercedes” bolido.

„Ar mes turime daugiau potencialo? Manau, kad laikas viską parodys. Mes koncentravomės į bolido supratimą, į tai kaip jis veikia bei kaip išspausti maksimalų tempą. Kaip jau esu sakęs, nebuvo nei vienos tobulos bandymų dienos, bet potencialo bolidas dar turi, tačiau turiu pripažinti, kad kiti atrodo labai labai greiti.”

„Nejaučiu, kad iš bolido pavyko išspausti viską, manau, kad galiu važiuoti greičiau. Mes darėme viską ką turime daryti ir daug sužinojome, o tai nuteikia pozityviai, nes ne visomis dienomis pavyksta kažko naujo išmokti ir sužinoti. Kartais tenka gaudyti savo uodegą, tačiau mes daug išmokome. Jaučiuosi užtikrintas, kad mes išspaudėme viską ko mums reikėjo iš vykusių bandymų.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia