Lewisas Hamiltonas: artimiausias mūsų konkurentas – „Red Bull”

0
@MercedesAMGf1

@MercedesAMGf1

Kadangi „Red Bull” komanda turnyrinėje lentelėje peršoko „Ferrari” ekipą, Lewisas Hamiltonas mano, kad Milton Keinso komanda yra ta, kuri greičiausiai mes iššukį „Mercedes”.

Reklama

Nors „Ferrari” pradėjo šį sezoną, kaip geriausia komanda, kuri galėjo kelti gresmę „Mercedes” ir lipo ant podiumų, tačiau „Red Bull” yra ta komanda, kuri perlaužė situaciją ir paskutinėmis savaitėmis buvo daug stipresni konkurentai nei italų ekipa. Per paskutines keturias lenktynes, „Red Bull” iškovojo penkias podiumo pozicijas, kai tuo tarpu „Ferrari” – vieną.

Šio pasirodymo kulminacija baigėsi Vokietijoje, „Red Bull iškovojo dvigubą podiumą šio sezono čempionate, Danielis Ricciardo buvo antras, Maxas Verstappenas – trečias. Visa tai vainikavo „Red Bull” komandos kilimą į antrąją konstruktorių lentelės vietą ir 14 taškų pranašumą prieš „Ferrari”.

„”Red Bull” tikrai yra mūsų artimiausias konkurentas,” sakė čempionato lyderis Lewisas Hamiltonas.

„Danielis savo darbą atlieka labai gerai, kaip ir Maxas, ir tai nėra vien tik dėl jų, tai dėl to, kad jie turi labai gerą komandą. Jie yra labai, labai stiprioje komandoje. Manau, kad „Red Bull” smarkiai padėjo atnaujintas variklis ir puiki bolido aerodinamika.”

„Nežinau kodėl jie sumažino atsilikimą Vokietijoje daugiau nei kiti, tačiau jie tikrai atrodo neįtikėtinai stiprūs. „Ferrari” atrodė stiprūs savaitgalio metu, tačiau lenktynėse buvo silpnesni.”

Su „Red Bull” tempo gerėjimu, Lewisas Hamiltonas pripažįsta, kad jam gali kilti sunkumų kovoje, kuomet bus pritaikytos starto pozicijų baudos, dėl variklio ir jo komponentų keitimo. Pasaulio čempionui numatoma 15-os pozicijų bauda už šeštos turbinos ir MGU-H keitimą.

„Aš suprantu, kad bus vienos lenktynės, kuriose aš startuosiu labai toli nuo priekio ir sunku pasakyti, kaip man seksis atgauti pozicijas. Kadangi „Red Bull” demonstruoja itin gerą formą, bus sunku juos aplenkti, todėl gali iškilti sunkumų papulti net į penketuką.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia