Lenktynių metu D. Ricciardo turėjo pavarų dėžės problemų

0
red bull

Christianas Horneris atskleidė, kad „Red Bull” labai bijojo, jog Danielis Ricciardo turės pasitraukti iš lenktynių joms įpusėjus, kadangi jo bolide buvo problemų su pavarų dėže.

Chaotiškame starte australui pavyko išvengti incidento pirmajame posūkyje, kurio metu Maxo Verstappeno bolidas buvo smarkiai apgadintas.

Reklama

Danieliui Ricciardo važiuojant paskui Lewisą Hamiltoną, komanda nujautė, kad jų laukia dvigubas pasitraukimas iš lenktynių, kadangi australo pavarų dėžė pradėjo prarasti slėgį.

„Dar prieš pirmąjį saugos automobilį mes matėme, kad buvo prarandamas alyvos slėgis pavarų dėžėje. Mes pagalvojome, kad viskas ir nuvažiuosime tik pusę distancijos.”

„Tačiau Danieliui buvo pasakytos instrukcijos kaip tai suvaldyti, todėl nukentėjo jo greitis trasoje. Jis puikiai padirbėjo ir sugebėjo pargabenti bolidą namo važiuodamas pusantros valandos.”

„Mes buvome itin susikoncentravę ties Danielio problemos suvaldymu. Buvo tik klausimas ar mums pavyks atvažiuoti iki finišo.”

Danielis Ricciardo sugebėjo bolidą į finišą atvešti antroje vietoje, tačiau dėl pergalės kovoti jau nebegalėjo.

„Mes tikrai galėjome būti arčiau ir šiek tiek jį paspausti. Tačiau buvo labai sudėtingos sąlygos su lietumi, besidėvinčia guma. Buvo šalčiau nei penktadienį, todėl šie faktoriai buvo lemiami.”

„Mercedes”, o ypač Lewisas, nes Valtteri mes sugebėjome užlaikyti, turėjo labai stiprią dieną.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia