Lenktynininkai mano, kad Hamiltonas įgijo pranašumą pirmame posūkyje

2

Lewis Hamilton

Po Meksikoje įvykusio GP Danielis Ricciardo iš „Red Bull”, Nico Hulkenbergas iš „Force India” iškart pasakė, kad Lewisas įgijo pranašumo nukirtęs pirmą posūkį iškart po lenktynių starto. Dabar prie šią mintį palaiko ir Maxas Verstappenas, taip pat iš „Red Bull”.

Reklama

Paskutiniuose ratuose Maxas Verstappenas taip pat nukirto pirmąjį posūkį ir už tai buvo nubaustas 5  sekundžių bauda, tačiau pirmame rate vykęs incidentas nesulaukė teisėjų dėmesio.

Danielis Ricciardo sakė, kad toks elgesys yra „darželinukų lygio”. Nico Hulkenbergas buvo šiek tiek taktiškesnis ir pasakė, kad tokiu būdu Lewisas įgijo „milžinišką pranašumą”.

Maxas sako nesuprantantis kodėl jis gavo nuobaudą:”Kai aš išslydau iš trasos tai buvo panašu į Lewiso pirmo rato pirmo posūkio situaciją. Lewisas nukirtęs posūkį įgijo nemažą pranašumą, o aš pranašumo neįgijau, aš buvau priekyje varžovo išslydau ir sugrįžau į trasą priekyje savo varžovo panašiu atstumu kaip ir prieš tai. Aš nesuprantu kodėl aš gavau baudą.”

Taip pat pirmajame lenktynių rate pirmajame posūkyje trasą trumpam buvo palikęs ir Nico Rosbergas po apsistumdymo su jau minėtuoju Maxu Verstappenu, Nico taip pat nebuvo nubaustas už išvažiavimą už trasos ribų.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Lenktyniu starte, panasu, kad pirmame posukyje labiau kovojo Rosbergas su Verstappenu, Hamiltonas uzsiblokavo, o del jo uzsiblokavimo Rosbergas pristabde, akivaizdu, kad del to Lewisas gavo pranasuma apie 1.5 sekundes turbut. Bet yra vienas dalykas, Hamiltonas negalejo grizti atgal i trasa, nes greitis buvo per didelis, o kaip per Sky dare analize, Maxas buvo pakankamai pristabdes, kad galetu atgal grizti i trasa, jis nebutinai turejo kirsti ta posuki, nes is pradziu dar lyg bande grizti, bet poto nusprende kirst.

  2. na cia zinai, jei kalbam apie britu sportininka ir britu kanalu analize tai ten nereik ieskot ilgai slieku, nes labai jau retai jie buna kalti, dazniausiai viskas awesome ir brilliant is sky lupu siunciama britu soferiam, o kitatauciam jau truputi kitaip viskas

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia