Lando Norrisas oficialiai tapo trečiuoju „McLaren” lenktynininku

0
lando norris

Lando Norrisas oficialiai tapo rezerviniu „McLaren” lenktynininku, kuris pakeis Jensoną Buttoną.

L. Norrisas buvo „McLaren” jaunuolių programos narys nuo metų pradžios ir bandymų metu Vengrijoje savo pasirodymu sužavėjo komandos vadovus.

Reklama

Septyniolikmetis susiejo savo ateitį su „McLaren”, o šiais metais Formula 3 čempionate jis tapo čempionu. Kol kas nėra aišku, ką Lando Norrisas veiks šalia Formulės 1 veiklos, tačiau jis „McLaren” komandoje turės dvi pareigas – vairuos bandymuose ir bus atsarginis komandos pilotas. Iki šiol rezervinio piloto pareigas užėmė Jensonas Buttonas.

„Labai džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie „McLaren” kaip rezervinis lenktynininkas ir bandytojas nuo 2018 metų”, – sakė britas.

„Paskutiniai dvylika mėnesių man buvo nuostabi kelionė, mėgavausi kiekviena jos minute. Tai puikus būdas užbaigti metus.”

„Labai laukiu, kada galėsiu padėti komandai, pradedant nuo kitos savaitės, kuomet dalyvausiu padangų bandymuose Interlagos trasoje. Pasistengsiu padirbėti dar stipriau, kad kuo daugiau išmokčiau ir pasiruoščiau kitiems metams.”

„Turiu du puikius mokytojus – Fernando ir Stoffelį. Aš stengsiuosi kuo daugiau padėti komandai, kad ji sugrįžtų į rikiuotės priekį.”

„Šiuo metu stipriai dirbu prie savo 2018 metų programos. Esu arti keleto susitarimų, tačiau jie dar nėra užbaigti. Tikiuosi, kad galėsiu apie tai paskelbti jau greitai.”

Kitą sezoną „McLaren” pagrindiniai lenktynininkai bus Fernando Alonso ir Stoffelis Vandoorne.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia