Lance’o Strollo tėvas: mano sūnus kitais metais lenktyniaus Formulėje 1

2
@f1i.com
@f1i.com
@f1i.com

Jaunasis Kanados lenktynininkas Lance’as Strollas, šiais metais triumfavęs Europos Formulės 3 lenktynių serijoje, 2017 m. turėtų debiutuoti Formulėje 1. Bent jau taip teigia jo tėvas Lawrence’as Strollas.

„Lance’as kitais metais lenktyniaus Formulėje 1. Galite tai rašyti juodu ant balto. Lance’o sėkmė ir pasirodymas F3 čempionate rodo, kad jis gali pasiekti daug. Labiausiai mane džugina tai, kaip jam pavyko visa tai pasiekti. Jūs nežinote, kaip jis sunkiai dirbo nuo pat savo karjeros pradžios, o jo atkaklumas galiausiai padarė jį F3 čempionu. Tai nėra nereikšmingas (pasiekimas)”, – teigė jaunojo lenktyninko tėvas.

Reklama

L. Strollas taptų pirmuojų Kanados pilotu F1 po Jacqueso Villeneuve’o laikų, kai šis buvo atleistas iš „BMW Sauber”, įpusėjus 2006 m .sezonui.

Spalio 29 dieną 18 metų sulauksiantis kanadietis yra siejamas su „Williams” ekipa.

Jaunojo piloto tėvo žodžius patvirtina ir kiti šaltiniai, pasak kurių, L. Strollas tikrai lenktyniaus „Williams” gretose kitais metais, o pranešti šią žinią oficialiai delsiama tik dėl lenktynininko amžiaus.

Kadangi „Williams” pagrindinis rėmėjas yra alkoholio gamintojas „Martini”, todėl norima atidėti oficialią žinią iki kanadiečio pilnametystės, kuri, kaip minėta, bus pasiekta po 12 dienų.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Nesu daug apie ji girdejes, net sunku kazka pakomentuoti, tik idomu tai, kad jaunuoliu yra nemazai, kurie gali buti ilgameciai F1 pilotai, tokie kai Vettelis,Hamiltonas,Buttonas,Alonso,Kimis ir kiti cempionai, nes kazkaip nemalonu, kai kai pilotas pabuna sezona ar dar maziau ir iseina, reikia daugiau tokiu kurie ieitu i istorija kaip ryskios asmenybes

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia