Lance Strollas sako, kad jau buvo pamiršęs, koks jausmas pelnyti tašką

0
Lance Strollas

Lance Strollas sako, kad dabar taip retai pavyksta iškovoti taškus, kad jis buvo pamiršęs koks geras jausmas juos pelnyti.

Italijos GP „Williams“ komandai buvo labai geras, jų komanda pirmą kartą šiemet pateko į kvalifikacijos 3 dalį, tai padarė Lance Strollas ir pirmą kartą šiemet abu lenktynininkai iškovojo taškus.

Po Romaino Grosjeano diskvalifikacijos iš Italijos GP L. Strollas finišavo 9, o Sergey Sirotkinas 10.

Reklama

„Labai gera“, – džiaugėsi Lance. „Jau buvau beužmirštąs koks šis jausmas. Šiemet mums labai sunku. Viską suvoksiu truputį vėliau ir tada tikrai tinkamai šį rezultatą atšvęsime.

Šiam savaitgaliui ruošiausi jau seniai. Aš žinojau, kad čia mums bus sunku, bet tikėjau, kad jei viską atliksime puikiai, tada galime pelnyti gerą rezultatą.

Ir pagaliau mums pavyko. Kvalifikacija buvo puiki. Pasinaudojau varžovu priekyje ir ratas gavosi geras. Lenktynėse viskas vyko sklandžiai be jokių klaidų.

Šio savaitgalio rezultatas yra geresnis, nei mes tikėjomės, viskas tik dėl to, kad visi puikiai atliko savo darbą. Nuo pat pirmosios treniruotės mes viską darėme teisingai. Būtina pasinaudoti progomis, kai jos ateina.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia