L. Hamiltono teisėjai nebaus už klaidą kvalifikacijoje

3
@Formula 1

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”1024″]Lewis Hamilton[/media-credit]

Rusijos GP teisėjai įspėjo Lewisą Hamiltoną už padarytą klaidą kvalifikacijoje.

Reklama

Britas pirmoje kvalifikacijos dalyje padarė klaidą ir nežymiai išlėkė iš trasos antrame posūkyje. Tuo tarpu prieš kvalifikaciją visi lenktynininkai su teisėjais susitarė, kad išvažiavus iš lenktynių trajektorijos šiame posūkyje, į trasą reikia grįžti apvažiuojant specialų ženklą kairėje pusėje, taip siekiant didesnio saugumo. Būtent šio susitarimo „Mercedes” pilotas ir nesilaikė – išvažiavus iš trajektorijos, jis iš karto grįžo į lenktyninę trajektoriją.

Tai buvo jau antrasis įspėjimas šiame sezone lenktynininkui – Bahreino kvalifikacijoje jis nusižengė taisyklių punktui, pagal kurį techninio aptarnavimo zonoje draudžiama važiuoti atbulomis.

Priminsime, kad L. Hamiltonas neįveikė nei vieno rato trečiojoje šios dienos kvalifikacijos dalyje dėl variklio komponentų gedimo ir sekmadienio lenktynėse startuos dešimtas.

„Tai nėra lengva trasa lenkimams,” – teigė britas. „Su tokiu padangų dėvėjimosi lygiu ir pagal tai, kaip čia sunku sekti konkurentą, rytojaus lenktynėse man nebus lengva kilti pozicijomis aukštyn.”

„Tačiau čia yra ilgos tiesiosios, o mes turime neblogą pajėgumą, tad, jei tik aš išlaikysiu automobilį sveiką, tikrai galėsiu kovoti dėl geresnių pozicijų.”

Lewisas tikino, kad nepaisant visų jį kamuojamų problemų šiame sezone, jis pasiruošęs kovoti. „Aš niekada nebuvau prietaringas ir nesiruošiu tokiu būti. Aš nieko negaliu dabar pakeisti (dėl kamuojamų gedimų – red. past.) ir tiesiog tikėsiuosi gero pasirodymo lenktynėse.”

Reklama

3 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia