L. Hamiltono svajonių komandos draugas – Ayrtonas Senna

0
@Formula 1

Gavęs šansą pasirinkti Formulės 1 pilotą, kuris taptų komandos kolega, Lewisas Hamiltonas rinktųsi Ayrtoną Senną, tačiau jis nėra tikras ar jiedu sutartų.

Lewsias Hamiltonas yra didžiulis Ayrtono Sennos gerbėjas, o praėjusį sezoną britas laimėjo Brazilijos GP pirmą kartą savo karjeroje, dėvėdamas šalmą, kuris buvo papuoštas A. Sennos atributais.

Reklama

Nors „Mercedes” pilotas sako, kad brazilas yra jo herojus, tuo pačiu teigia, kad būdami komandos draugais jie dažnai susikirstų.

Formula1.com paprašė įvardinti pilotą, kurio jis norėtų kaip komandos draugos, britas atsake: „Rinkčiausi Ayrtoną Senną.”

„Greičiausiai nebūtume geri bičiuliai. Dažniausiai stengiuosi nesibičiuliauti so komandos draugais, tačiau rinkčiausi Ayrtoną nes jis buvo geriausias.” savo pasirinkimą aiškino Lewisas Hamiltonas.

Paprašius įvardinti vieną posūkį ir metus, kuriuose jis norėtų lenktyniauti, Lewisas Hamiltonas sakė: „Renkuosi (Nurburgringas) Nordschleife pirmąjį posūkį. Įveikiant jį pradeda stipriai svaigti galva. Manau, kad jis vadinamas Caracciola. Metai, kuriuose labiausiai norėčiau lenktyniauti – vėlyvūs 80-ieji.”

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia