L. Hamiltono, S. Vettelio ir V. Botto komentarai po kvalifikacijos

0

Australijos GP kvalifikacijoje nugalėjo „Mercedes” lenktynininkas Lewisas Hamiltonas, kuris ratą nuvažiavo 0,268 sekundės greičiau nei antroje vietoje likęs Sebastianas Vettelis, o Valtteri Bottas nuo brito atsiliko 0,293 sekundės. 

Lewisas Hamiltonas: „Kol kas šis savaitgalis mums fantastiškas. Puiku čia sugrįžti ir laimėti kvalifikacijoje, labai džiaugiuosi komandos nuveiktu darbu, jie puikiai padirbėjo, kad mes su Valtteri čia būtume. Labai laukiu lenktynių, kova su „Ferrari” turėtų būti labai artima. Rytoj bus ta diena, kai turėsime parodyti viską, ką nuveikėme per žiemą. Taigi turime gerai išsimiegoti ir rytoj sugrįžti dar stipresni.”

Reklama

Sebastianas Vettelis: „Turime gerą bolidą, komanda nuolat tobulėja. Mes tikėjome bolidu jau nuo bandymų pradžios. Nesu visiškai patenkintas paskutiniu kvalifikacijos ratu. Sveikinu Lewisą Hamiltona, tačiau aš norėjau būti jo vietoje. Bolidas šiandien buvo daug geresnis lyginant su vakar diena, tačiau tai normalu, taip ir turi būti, nes bolidą nuolat tobuliname ir ieškome kuo geresnio balanso. Jaučiames motyvuoti rytojaus lenktynėms.”

Valtteri Bottas: „Trečia vieta nėra ideali, nesu dėl to patenkintas, tačiau kaip Lewisas sakė, mes labai džiaugiames komandos padarytu darbu. Kova priekyje turėtų būti artima, nors šiandieninis rezultatas manęs netenkina, tikiuosi, kad rytoj viskas bus daug geriau ir lenktynės bus švarios [be incidentų]”

Primename, kad rytoj lenktynės prasidės 08:00.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia