L. Hamiltonas tiki, kad V. Bottas 2018 m. bus stipresnis

0
Lewis hamilton

Lewisas Hamiltonas sako, kad jis iš savo komandos draugo Valtteri Botto tikisi stipresnio iššūkio 2018 metais, po visiškai nekonkurencingo sezono tarp kolegų 2017 metais.

Valtteri Botto rezultatai „Mercedes” ekipoje buvo labai nestabilūs – iki vasaros pertraukos suomis važiavo pakankamai neblogai ir nuo Lewiso Hamiltono atsiliko tik 19 taškų ir jau buvo iškovojęs pergales Rusijoje ir Austrijoje.

Reklama

Po pertraukos suomio forma smuko ir rezultatai nebuvo tokie geri. Per 6 lenktynes jis ant podiumo lipo tik 2 kartus, kai tuo pat metu L. Hamiltonas iškovojo 5 pergales. Pačioje sezono pabaigoje suomis šiek tiek atsigavo, tačiau pasaulio čempionas tikisi geresnių  kolegos pasirodymų.

„Šiais metais Valtteri buvo nuostabus kolega, – sakė L. Hamiltonas. – Pirmaisiais metais pereiti į naują ekipą nėra lengva, ypatingai kai metų pradžioje turėjai planų būti kitoje vietoje.”

„Tokiu atveju turi labai trumpą laiko periodą, per kurį reikia priprasti prie naujos komandos, naujos sistemos ir įrankių, kuriuos teks naudoti visus metus.”

„Tada atsiranda kitas faktorius – spaudimas kovojant dėl pasaulio čempiono titulo, kas nėra labai paprasta.”

„Yra lenktynininkų kurie per trumpą laiką šiek tiek iškyla ir tada žengia žingsnį atgal ir po to negali atsigauti dėl psichologinės kovos, su kuria tenka kovoti.”

„Jis labai protingas, sugebėjo sugrįžti ir užbaigti sezoną aukšta nata, todėl tikiuosi, kad kitą sezoną jis bus stipresnis, todėl turėsiu labai atidžiai stebėti veiksmus.”

„Tarp mūsų yra neįtikėtina pagarba ir mūsų darbo etika yra labai panaši. Manau, kad mūsų šeimų moralė yra labai panaši.”

„Galiausiai mes norime nugalėti parodant, kad esame greičiausi trasoje, o už akių nevyksta jokie nereikalingi dalykai, jų yra absoliutus nulis. Tarp mūsų ir komandos yra tobula harmonija.”

„Mes tik norime būti greičiausi trasoje, todėl jis neketina elgtis kažkaip kitaip, tačiau pasinaudojant savo talentu ir jis tą patį mato manyje. Tai yra priežastis, kodėl mums taip lengvai sekasi sutarti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia