L. Hamiltonas: santykiai su Rosbergu dabar – labai geri

1
@telegraph.co.uk
@telegraph.co.uk

Lewisas Hamiltonas sako, kad jo santykiai su komandos draugu Nico Rosbergu yra ‘stebinančiai’ geri, kai abu kovoja dėl 2016 metų Formulės 1 čempiono titulo.

„Mercedes” dominavimas pastaruosius du metus, abiems komandos pilotams leido kovoti dėl pasaulio čempiono titulo, kas papildomai padidino spaudimą santykiuose. 2014 metais buvo pasiektas visų laikų nuosmūkis, kai abu pilotai susidūrė per Belgijos GP, tačiau šiais metais įvykus panašiam incidentui Ispanijos GP metu, didelės nesantaikos pavyko išvengti. Šiuo metu Nico Rosbergas 24 taškais priekyje savo komandos draugo, tai greičiausiai reiškia, kad kova dėl čempiono titulo, vėl bus labai artima, o Lewisas Hamiltonas sako, kad santykiai, tokiu metu, retai budavo geri.

Reklama

„Jie [santykiai] ištiesų yra labai geri su Nico, šiuo metu,” britas sakė DailyMail. „Tikrai, tikrai geri. Stebinančiai. Tiesą sakant, nesitikėjau, kad jie gali būti tokie, kokie yra. Tikriausiai tai ateina su amžiumi. Jis yra šeimos vyrukas. Jis turi vaiką. Turbūt abu išaugome iš to amžiaus ir subrendome. Pagarba apie kurią esame daug kalbėję, dabar yra didesnė nei bet kada ankščiau.”

„Dabar mes labai paprastai aptariame dalykus. Nesvarbu, ar mes nepatenkinti dėl ko nors ar ne, viską aptariame akis į akį. Jeigu turiu problemą, pasibeldžiu į jo duris ir pasiteirauju, ar galime pasikalbėti kartu. Mes nesprendžiame savo problemų viešai ar prieš savo komandą. Bent jau iki šiol. Mes sakome tiesiai šviesiai, ‘Ei vyruti, aš blogai pasielgiau šioje situacijoje’. Vieną dieną aš plaukiojau savo baseine, pastatas Monake, kuriame gyvename turi bendrą baseiną, ir aš manau, kad jis pamatė mane per savo kambario langą ir nusileido žemyn, prisėdo ant nardymo lentos ir kai aš baigiau plaukioti, mes tiesiog susėdome ir kalbėjomės 20 ar 30 minučių. Visiškai atsipalaidavę.”

Lewisas Hamiltonas žino, kad jų santykiai ateityje gali suprastėti, bet sako, kad abipusė pagarba išliks.

„Mes turėsime ir pakilimų ir nuopolių, bus momentų kaip nekęsime ir patiksime vienas kitam, bet galiausiai, kai baigsime karjeras, turėsime vaikų ir panašiai, jausime pagarbą vienas kitam.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia