L. Hamiltonas: S. Vettelis šiemet buvo daug nervingesnis nei ankščiau

0
Sebastian vettel lewis hamilton

Lewisas Hamiltonas nujaučia, kad Sebastiano Vettelio sezonas žlugo, nes jis patyrė didžiulį spaudimą, tačiau nebijo vokiečio sugrįžimo kitame sezone.

S. Vettelis buvo lyderis čempionate iki vasaros atostogų, tačiau vėliau prasidėjo problemos su bolido patikimumu ir pačio lenktynininko klaidos. Tai lėmė, kad „Mercedes” ir Lewisas Hamiltonas nugalėjo tiek konstruktorių, tiek pilotų įskaitose.

Reklama

Tačiau L. Hamiltonas įsitikinęs, kad S. Vettelis buvo išbandytas taip, kaip niekada nebuvo ankščiau ir didžiulis spaudimas sužaidė ne vokiečio naudai.

„Šį sezoną Sebas parodė daugiau nervingumo, nei kada nors ankščiau”, – sakė pasaulio čempionas.

„Nei vienas iš mūsų nėra supermenai ir kiekvienas iš mūsų gali suklysti esant didžiuliam spaudimui.”

„Kai kurie tokį tašką pasiekia ankščiau, kai kurie vėliau. Tai labai panašu į tenisą. Jeigu R. Federeris žaidžia prieš R. Nadalį, vienas iš kito laukia silpnumo akimirkų, kadangi pusė procento yra pakankama riba.”

Britas sako, kad yra pasiruošęs ir vėl stoti į kovą su Sebastianu Vetteliu kitais metais.

„Jūs viską matėte sezono pabaigoje. Staiga nuo manęs nukrito visas spaudimas ir tai nebuvo visiškai gerai. Aš tai palyginčiau su Usaino Bolto 100 metrų bėgimu.”

„Jis nuolat blogai startuoja, tačiau vėliau sugrįžta. Todėl tikiuosi, kad ir S. Vettelis atsigaus ir parodys savo stiprybes kitais metais, tačiau turiu pripažinti, kad aš to nebijau.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia