L. Hamiltonas: rodykite S. Vetteliui daugiau pagarbos

0
Sebastian vettel lewis hamilton

Lewisas Hamiltonas sako, kad Sebastianas Vettelis nusipelno daugiau pagarbos už visas pastangas šių metų čempionate.

Nemažai žmonių ir žiniasklaidos atstovų užsipuolė S. Vettelį po klaidos lenktynėse Japonijoje, kuri pribaigė visus šansus laimėti čempiono titulą.

Reklama

Startavęs iš aštuntos pozicijos vokietis dėl prasto pasirodymo kvalifikacijoje, bandė atakuoti Maxą Verstappeną dėl trečios pozicijos.

Dviprasmiškas manevras vidine trajektorija lėmė tai, kad abu lenktynininkai švelniai susidūrė, tačiau vokietis apsisuko ir nusirito į rikiuotės galą.

„Jaučiu, kad žiniasklaida S. Vetteliui turėtų rodyti šiek tiek daugiau pagarbos“, – rašė L. Hamiltonas „Instagram“ paskyroje.

„Jūs tiesiog negalite įsivaizduoti, kaip sunku daryti tai, ką mes darome tokiame lygyje. Visi atletai, bet kokiame sporte esantys viršūnėje tą patiria.“

„Būdami žmonėmis, mes negalime pabėgti nuo klaidų, tačiau svarbiausia yra tai, kaip mes tas klaidas išgyvename ir kaip dėl jų dirbame.“

Britas nebuvo pirmas „Mercedes“ komandos narys, kuris išreiškė palaikymą vokiečiui. Panašiai po lenktynių kalbėjo ir Toto Wolffas.

„Nesu tikras ar tai buvo jo klaida. Sebastianas puikiai važiavo startavęs lenktynėse ir tuo metu jis buvo solidžioje ketvirtoje vietoje“, – apie lenktynių startą ir incidentą kalbėjo T. Wolffas.

„Kaip lenktynininkas, tu turi bandyti tai padaryti arba ne, o šiuo atveju atrodė, kad durys yra atviros ir jis nusprendė pabandyti. Po to įvyko lenktyninis incidentas, kuris lėmė, kad vokietis nusirito į rikiuotės galą.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia