L. Hamiltonas mano, kad miestų lenktynės – Formulės 1 ateitis

0

„Mercedes” pilotas Lewisas Hamiltonas įsitikinęs, kad naujieji Formulės 1 valdytojai „Liberty Media” turėtų koncentruotis į miesto lenktynių rengimą, jeigu turi planų padidinti lenktynių skaičių.

Tris kart pasaulio čempionas mano, kad Formulė 1 turi keisti savo požiūrį į naujus renginius ir tikisi, kad ateities lenktynės bus  dažniau organizuojamos Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Reklama

„Aš nevisada esu didelis naujų trasų, kurias mes gauname, gerbėjas. Kai kurios iš jų yra labai toli nuo miestų, todėl žmonėms reikia labai toli keliauti.”

„Kai mes keliaujame į Kiniją pavyzdžiui, ten yra labai gražus miestas, labai daug žmonių, tačiau keliauti tenka labai toli. Trasa yra puiki, bet aš nežinau kodėl jie ją pastatė taip toli.”

„Manau, kad ateitis – miestų trasos, tai mano įsitikinimas. Manau, kad jie pristatys daugiau miesto lenktynių, lenktynės New Yorke turėtų būti neįtikėtinai nuostabios. JAV yra labai didelė pasaulio dalis, tačiau čia mes turime tik vieną renginį.”

L. Hamiltonas mano, kad „Liberty Media” turėtų įvertinti, kaip sportą priartinti prie fanų.

„Manau, kad viena didžiausių Formulės 1 ir moto sporto problemų, kad juos labai sunku susieti. Jeigu nori pajausti, ką reiškia būti Lioneliu Messi, tu gali nueiti į parduotuvę, nusipirkti kamuolį ir spardyti jį aikštelėje ar žaisti komandoje.”

„Tačiau tu negali padaryti to, ką darau aš, tiesiog negali. Mūsų yra tik 22 pasaulyje, ir nieko negali padaryti, kad galėtum pajusti kažką panašaus, ką mes jaučiame ar darome. Žmonėms net sunku įsivaizduoti kokia tai patirtis, kuri mano manymu yra labai sunki.”

„Tada mes turime vieninteles lenktynes tose šalyse, todėl fanai turi laukti visus metus, kad vėl galėtų vėl pajusti visą dvasią. Tai maždaug kaip nueiti į koncertą. Tu esi labai sužavėtas, susijaudinimas išlieka šiek tiek laiko, bet tada tu apie tai pamiršti.”

„Manau, kad reikėtų dar bent vienų lenktynių JAV. Mes turime keletą lenktynių, kuriose nesusirenka fanai ir žiūrovai. Kokio velnio mums ten lenktyniauti, jeigu nėra susidomėjimo?”

„Gerbėjai yra tai, kas sukuria šiuos renginius. Kai nuvyksti į Silverstouną, kuriame vyksta vienos geriausių sezono lenktynių, viskas būną visiškai užpildyta – fanai tai padaro, tai yra tikras renginys.”

„Manau, kad mums reikėtų būti ten, kur fanai nori mus matyti lenktyniaujančius.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia