L. Hamiltonas: lenktynininkai nenori kentėti dėl patikimumo problemų

0
Lewisas Hamiltonas

Lewisas Hamiltonas sako, kad jam kelia nerimą, jog šio sezono titulas gali būti nulemtas patikimumo dėka ir tai yra lyg sukčiavimas prieš lenktynininkus.

„Red Bull“ komandos lenktynininkas Danielis Ricciardo, kuris dabar užima ketvirtą vietą čempionate, jau balansuoja ties ta riba, kai bus baudžiamas starto pozicijų baudomis už variklio komponentų keitimą.

Reklama

Tuo tarpu L. Hamiltonas yra geroje padėtyje, kadangi iki šiol važiuoja su tuo pačiu varikliu, kurį naudojo Australijoje.

Tačiau Prancūzijoje tikimasi, kad britas gaus antrąjį variklį, nes pagaliau bus pristatytas atnaujinimas, kuris buvo lauktas Kanadoje.

Visgi dėl trijų leidžiamų vidaus degimo variklių per sezoną, pasaulio čempionas baiminasi, kad variklio patikimumas gali nulemti kovą dėl titulo ir viskas gali dar labiau pablogėti kitą sezoną.

„Tikiuosi, kad jie nesugalvos kitais metais naudoti dviejų variklių, nes tokia situacija taptų apgailėtina“, – sakė L. Hamiltonas.

„Žinoma, kad būdavo smagiau, kai turėdavome daugiau variklių. Tas faktas, kad sezonas gali išsprūsti iš rankų dėl patikimumo – nemanau, kad kas nors to norėtų.“

„Nemanau, kad kas nors norėtų būti taip apgautas. Tu tiesiog nori turėti didžiausią įmanomą galią.“

„Jie turėjo pakeisti šituos siaubingus variklius, kad sumažintų išlaidas, tačiau tada išleidžia daugiau, kad jį pagamintų.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia