L. Hamiltonas: labai sunku nuspėti, kur mes esame

0

Lewisas Hamiltonas sako, kad dabar yra sunku nuspėti rikiuotės išsidėstymą, kadangi patys „Mercedes“ pilotai bandymuose neišbandė kvalifikacijos simuliacijos su hyper minkštosiomis padangomis.

Praėjusį penktadienį baigėsi žiemos bandymai Barselonoje, kurie truko dvi savaites. Abu „Ferrari“ lenktynininkai pademonstravo greičiausius rato įveikimo laikus, o Sebastiano Vettelio laikas buvo skaitomas, kaip neoficialus trasos rekordas.

Reklama

Tačiau Lewiso Hamiltono lenktynių simuliacijos ratas buvo greitesnis už tą, kurį jis nuvažiavo kvalifikacijoje 2017 metais.

„Vis dar yra sunku pasakyti, kur mes esame, jeigu lyginame save su „Red Bull“ ir „Ferrari“. Mes to nesužinosime iki pirmųjų lenktynių Australijoje“, – sakė L. Hamiltonas.

„Bet aš jaučiu, kad surinkome pakankamai informacijos, kad galėtume reikiamai pasiruošti sezono atidarymo lenktynėms.“

„Pasiruošimas buvo labai geras. Bandymai buvo pozityvūs. Išbandėme įvairius dalykus, o bolido patikimumas buvo puikus.“

„Visi sunkiai dirbo sulenkę savo nugaras, todėl jie atliko nuostabų darbą, aš labai didžiuojuosi savo komanda.“

„Mes esame patenkinti ta informacija, kurią surinkome. Tiek bolidas, tiek trasa yra daug greitesni, jeigu lygintume su praėjusiais metais.“

„Paskutiniąjame savo važiavime, lenktynių simuliacijoje važiavau ties 1:19 sek. ir tai buvo tas pats, kaip mano 2017 metų kvalifikacijos ratas.“

Bandymuose L. Hamiltonas buvo greičiausias iš abiejų „Mercedes“ lenktynininkų, su laiku 1.18.400, o Valtteri Bottas nuo šio laiko atsiliko tik 0.16 sekundės.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia