L. Hamiltonas: iki šiol nesuprantu, kas įvyko

0
Lewis Hamilton

Lewisas Hamiltonas sako, kad iki šiol nesupranta, kas negero įvyko Australijoje, kai lenktynių kontrolę į savo rankas perėmė Sebsatianas Vettelis.

Lewisas Hamiltonas gerai startavo lenktynėse ir ilgą laiką už savęs laikė antroje vietoje buvusį Kimi Raikkoneną.

Reklama

Tačiau pasikeitimai įvyko, kai abu lyderiai apsilankė aptarnavimo zonoje, o Sebastianas Vettelis liko trasoje.

Tai lėmė, kad vokietis gavo šansą apsilankyti aptarnavimo zonoje būtent tuo metu, kai trasoje paskelbta virtualaus automobilio fazė. Pasikeitęs padangas S. Vettelis atsidūrė priekyje lenktynių lyderio L. Hamiltono.

„Aš vis dar nesuprantu, kas nutiko“, – sakė pasaulio čempionas.

„Aš įsitikinęs, kad dariau viską, ką turėjau daryti. Tada išvažiavo saugos automobilis, o tiesiojoje visi dalykai ir nutiko. Paskutinėmis akimirkomis man buvo pasakyta, kad aš išvažiuosiu prieš „Ferrari“.

„Aš nežinojau, kad „Ferrari“ buvo aptarnavimo zonoje. Manau, kad nuo to momento buvo visiškas nepasitikėjimas iki pat lenktynių pabaigos.“

„Norėjau bandyti ir atgauti poziciją, nesvarbu koks scenarijus bebūtų, nesvarbu tai klaida ar ne.“

Bandydamas atakuoti ir priartėjęs iki 0.5 sec. Lewisas Hamiltonas padarė klaidą ir atsiliko daugiau nei 2 sekundes nuo lyderio. Tada pasaulio čempionas nusprendė neatakuoti prisiminęs, kad reikia pataupyti variklį.

„Aš rizikavau ir galėjau prarasti visus taškus. Galų gale manau, kad padariau protingą sprendimą.“

„Laukia dar labai ilgas kelias čempionate ir ne viskas yra laimima pirmose lenktynėse. Ties tuo aš ir bandau telkti savo koncentraciją.“

Toto Wolffas kaltino Lewiso Hamiltono ratą virtualaus saugos automobilio metu ir sako, kad programinėje įrangoje buvo įsivėlusi klaida.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia