L. Hamiltonas dėl veiksmų Vengrijoje nesigaili

0
lewis hamiltona valtteri bottas

Ketvirtas Vengrijos GP etape finišavęs „Mercedes” pilotas Lewisas Hamiltonas dar kartą pakartojo, jog tikisi nesigailėti užleidęs trečią poziciją komandos draugui, o titulas, jo nuomone, turi būti iškovotas „teisingu būdu”.

„Nežinau, ar tai (praleidimas – red. past.) man daug kainuos, bet jau metų pradžioje sakiau, jog noriu laimėti teisingu būdu. Manau, jog tai buvo teisinga. Žinoma (grąžinti poziciją) būtų buvę lengviau, jei jis būtų buvęs arčiau manęs. Tikiuosi, jog tai rodo, kad esu žodžio žmogus ir komandinis žaidėjas. Kaip ir kiti, esu viena iš daugelio komandos dalių ir, manau, kartu mes dirbame geriau nei kada nors anksčiau. Tai rodo (mūsų) vienybę. Manau, jei gyvenime, jei jūs darote gerus dalykus, tai jums grįžta atgal. Tikimės, kad ateityje tai duos grąžos”.

Reklama

Primename, kad lenktynėse Hungaroringo trasoje „Mercedes” ekipa liepė ekipos pilotui Valteri Bottui praleisti L. Hamiltoną į trečią poziciją, kad šis galėtų pabandyti pavyti ir aplenkti pirmavusius „Ferrari” lenktynininkus – Kimį Raikkoneną ir Sebastianą Vettelį. Vis dėlto, rokiruotė buvo atlikta su sąlyga, kad britas grąžins poziciją suomiui, jei nepavyks aplenkti bent vieno „Ferrari” piloto.

Kai jau atrodė, kad L. Hamiltonas nevykdys komandos sąlygų, prieš pat finišą britas V. Bottą į priekį vistik praleido, taip iš trečios vietos nukrisdamas į ketvirtą ir prarasdama kelis brangius taškus pagrindinio konkurento dėl titulo S. Vettelio naudai.

Šiuo metu L. Hamiltonas nuo čempionate pirmaujančio S. Vettelio atsilieka 14 taškų, nors prieš lenktynes Vengrijoje turėjo vos vieno taško deficitą.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia