„McLaren“ lenktynininkai vakar vykusioje kvalifikacijoje liko 17 ir 20 pozicijose, Fernando Alonso sako, kad tai nėra blogiausia situacija šiemet.

Tiesa abu „McLaren“ lenktynininkai startuos bent 2 pozicijomis aukščiau, nes tiek Nico Hulkenbergas, tiek Valtteri Bottas startuos iš rikiuotės galo.

Fernando Alonso liko 17, tai jam prasčiausias šio sezono rezultatas, o Stoffelis Vandoorne nesugebėjo aplenkti nei vieno lenktynininko.

Reklama

Ispanas paklaustas ar jo manymu prasčiau jau būti negali Alonso atsakė: „Ne, jei atvirai mano manymu Paul Ricarde buvo blogiau.

Jei sąžiningai tai po treniruočių į pirmąją kvalifikacijos dalį mes išvažiavom nusiteikę gerai, tačiau iškart po jos turėjom pasitraukti iš kovos, tai nuvilia.

Neturėjome mes kažkokių nerealių lūkesčių, matėme savo rezultatus treniruotėse, tad tikrai žinojome, kad kvalifikacijoje nebus lengva, net ir įveikti pirmąją jos dalį“, – sako Alonso.

„Mes žinome, kad čia ir Monzoje mums bus sunku, nepaisant visko mes darysime ką galime, ginsimės, o tada keliausime į Singapūrą ir kitas mums labiau tinkamas trasas.

Man regis mes esame lėtesni visuose sektoriuose. Pirmame ir paskutiniuose posūkiuose mes tikrai esame lėčiausi. Šitai mums nėra paslaptis ir mes šią problemą sprendžiame.

Mums jau ne kartą teko kilti rikiuote aukštyn, tad tą stengsimės daryti ir šiandien. Reikia gerai startuoti ir gerai pasirinkti strategiją, jei norime iškovoti taškus.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia