Kimi Raikkonenas vakar kvalifikacijoje iškovojo tik šeštą startinę poziciją, tačiau suomis sako, kad nors tai nėra geras rezultatas, bet ne tragedija.

K. Raikkonenas tikisi padėtį ištaisyti šiandienos lenktynėse.

„Kol kas visas GP savaitgalis klojosi gerai, bolidas dirba tinkamai“, – sako suomis. „Kvalifikacijos rezultatas toli gražu ne toks, kokio siekėme, bet jis nėra katastrofiškas.

Reklama

Žinoma, kad mes tikėjomės važiavimus baigti gerokai aukščiau.“

Trečiojoje kvalifikacijos dalyje iškritęs lietus sujaukė sportininkų planus ir chaotiškoje pabaigoje triumfavo Lewisas Hamiltonas, o didžiąją dalį buvęs pirmoje pozicijoje Raikkonenas nusirito į 6.

„Pabaigoje mums kuro užteko vos vienam ratui, tad aš privalėjau važiuoti į techninio aptarnavimo juostą. Taip jau nutiko ir nieko pakeisti negalėjome.

Viskas ko reikia tokiomis sąlygomis tai būti trasoje, kai sąlygos joje pačios geriausios.

Dabar tikrai sunku rasti teigiamų emocijų galvojant apie starto poziciją, bet lenktynės yra visai kita istorija, tad dar pamatysime, kaip viskas bus. Šiandien mes bandysime iš naujo, pasimokysime iš savo klaidų ir tęsime kelionę pirmyn.

Visų svarbiausia pirmą posūkį įveikti neapgadintu bolidu. Treniruotėse lenkti buvo labai sunku, bet lenktynėse viskas vyksta kitaip.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia