Kimi Raikkonenas: kvalifikacija buvo sudėtingesnė, nei mes tikėjomės

0
kimi raikkonenas ferrari

Vakar Singapūro GP kvalifikacijoje nugalėjo Lewisas Hamiltonas, o „Ferrari“ lenktynininkai liko trečioje ir penktoje pozicijose.

Po trečiųjų treniruočių dauguma galvojo, kad intrigos kovoje dėl pergalės kvalifikacijoje liko nedaug, mat „Ferrari“ atrodė stipresni nei varžovai.

Panašiai klostėsi ir pirmos dvi kvalifikacijos dalys, tačiau, kai trečios kvalifikacijos pirmuoju bandymu Lewisas Hamiltonas Sebastianui Vetteliui „įvežė“ beveik 0.7 sekundės staiga nuotaikos italų komandoje pasikeitė.

Reklama

Maža to, ne tik Lewisas sugebėjo nuvažiuoti labai greitą ratą, Sebastianą aplenkė ir Maxas Verstappenas.

Kimi Raikkonenas kvalifikacijoje liko vos 5, ir iš trijų greičiausių komandų lenktynininkų aplenkė tik Danielį Ricciardo.

„Kvalifikacija buvo truputį sudėtingesnė, nei mes tikėjomės. Pagrindinė problema buvo ta, kad mums nesisekė priversti padangas dirbti nuo pat pirmųjų metrų, nors visą savaitgalį tokių bėdų mes neturėjome“, – sakė K. Raikkonenas.

„Viskas gali labai greitai pasikeisti, tad niekada nereikia labai rimtai žiūrėti į ratų laikus treniruotėse. Be abejonės mūsų šis rezultatas netenkina. Ši trasa yra iš tų, kur jei tau viskas pavyksta tai rato įveikimo laikas būna geras, tačiau, jei kažkas ne taip tai skirtumas tampa milžinišku.

Lenktynės bus ilgos, visų pajėgumas yra gana panašus. Bus tikrai ilgos, sunkios ir varginančios lenktynės, čia dažnai nutinka įvairiausių dalykų.

Mes stengsimės priimti teisingiausius sprendimus.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia