Kevinas Magnussenas nesupranta kas vakar nutiko kvalifikacijoje

0
kevin magnussen haas

Kevinas Magnussenas vakar kvalifikacijoje visus nustebino, kai iškrito jau po pirmosios dalies ir liko antras nuo galo.

K. Magnussenas pirmojoje kvalifikacijos dalyje buvo vienas lėčiausių, nors jo komandos draugas  Grosjeanas toje dalyje buvo 4 greičiausias. Romainas šiandienos lenktynėse startuos iš 8 pozicijos.

„Tai labai erzina, visas šis savaitgalis buvo beviltiškas“, – sako Magnussenas. „Man tai nesuprantama. Aš niekaip nesugebėjau rasti sukibimo, kas Romainui pavyko.

Reklama

Nuo pat pirmųjų ratų aš buvau vienu žingsniu atsilikęs, nesvarbu ką būčiau daręs. Aš niekaip nesugebėjau palaikyti panašaus tempo išskyrus vienintelį ratą pirmoje kvalifikacijos dalyje, kai sąlygos buvo vienodos, mūsų rato įveikimo duomenys buvo panašūs.“

Magnussenas nuo Grosjeano atsiliko visuose važiavimuose išskyrus po pirmojo bandymo kvalifikacijoje, kai jis netgi buvo šiek tiek greitesnis už prancūzą.

Visgi antruoju bandymu Romainas sugebėjo pagerinti savo laiką net 1.261 sekundės, o Kevinas vos 0.173 s.

„Primuoju bandymu atrodė, kad aš galiu važiuoti geru tempu. Visus važiavimus iki tol man viskas klojosi šūdinai, tada vienas ratas buvo geras, o iškart po jo ir vėl aš važiuoju šūdinai.

Trasa kvalifikacijos metu greitėja ir išvažiavęs antram bandymui tu tikiesi pagerinti laiką. Taip ir buvo, aš važiavau šiek tiek greičiau, bet Romainas sugebėjo pagreitėti 1.2 sekundės.

Atrodė, kad jam atiteko visas sukibimas, o man jo visai neliko. Čia kaltos tik padangos, tikrai – aš nebuvau apgadinęs savo bolido, viskas atrodė tvarkoje, lieka tik tai, kad kažkas netiko padangoms.

Mes juk kalbame ne apie kelias dešimtąsias, mes kalbame apie sekundę. Kaip po perkūnais tai įmanoma? Aš vairuoju kaip visada, tad tai man nesuprantama.

Po tokių momentų tu pradedi abejoti viskuo. Aš negaliu užtirinti tik vieno, kad padangos veiks kaip reikia.

Bolidas puikus. Mano nuomone skirtumas tarp skirtingų padangų komplektų kur kas per didelis. Tokiu atveju pradedi abejoti, kad tie padangų komplektai yra visiškai vienodi.

Aš nesu gyvenime buvęs lėtesniu už savo kolegą visa sekunde.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia