Kevinas Magnussenas sako, kad jis mėgaujasi kiekviena diena praleista „Haas” komandoje, šioje komandoje nėra jokių nesamonių.

Praeitą žiemą į „Haas” danas perėjo iš „Renault” ir tai buvo geriausias jo sezonas nuo jo debiutinio 2014 sezono „McLaren”. Pirmą kartą jo karjeroje dar sezonui nesibaigus jis jau turėjo kontraktą kietiems metams. Kaip jis pats sako, tai labai padeda jo pasitikėjimui savimi.

Kevinas sako, kad čia jis jaučiasi kaip namie, šioje komandoje yra mažesni reikalavimai dalyvauti rėmėjų renginiuose ir taip jam lieka daugiau laiko ruoštis lenktynėms. Prieš tai jo atstovautose „McLaren” ir „Renault” komandose buvo didžiuliai marketingo padaliniai.

Reklama

Taip pat Magnussenas sako, kad tik šioje komandoje jis gali daug laisviau bendrauti su komandos vadovais Guentheriu Steineriu ir Gene Haasu.

„Aš čia jaučiuosi kaip namie, esu labai laimingas, labai gera būti tokioje „paprastoje” komandoje”, – sako Kevinas. „Visiems čia rūpi tik lenktyniavimas. Nėra jokių nesamonių susijusių su reklamom, čia tikra lenktyninė komanda. Čia viskas atrodo lyg atstovautumei F3 komandą, tik lenktyniaujame F1. Viskas daroma be jokių užuolankų.”

„Jie, Steineris ir Haasas, visada dalyvauja aptarimuose, jie nebėga pirmiau kalbėtis su rėmėjais, jie visada būna pasiekiami. Aš tikrai labai mėgaujuosi darbu su jais, ne tik su jais, su visa komanda: inžinieriais, mechanikais ir t.t. Visi kaip vienas.”

„Šioje komandoje nereikia bendrauti su tuo, kuo tu nenori bendrauti. Čia nedirba nei vienas žmogus, su kuriuo aš nenoriu dirbti. Nereikia daryti nieko, kas nesusiję su lenktyniavimu. Čia visiškai kitokia atmosfera… be nesamonių”, – džiaugiasi Kevinas.

Jau trečią sezoną iš eilės „Haas” atstovaus tie patys pilotai, komanda nori kitą sezoną pagerinti pasiekimus, nes pirmus du sezonus F1 jie iškovojo 8 poziciją gamintojų įskaitoje.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia