Kevinas Magnussenas džiaugiasi, kad lenktyniaus „Haas” ir 2018 m.

0
nežada

„Haas” ekipos pilotas Kevinas Magnussenas džiaugiasi, kad ir toliaus atstovaus minėtai ekipai ir viešumoje neliks vietos spekuliacijoms apie tai, kur jis lenktyniaus kitą sezoną.

Primename, kad dar prieš Vengrijos GP amerikiečių komandos savininkas Gene Haasas paskelbė, kad abu ekipos pilotai – Kevinas Magnussenas ir Romainas Grosjeanas – liks komandoje ir kitą sezoną.

Reklama

„Mes lenktyniausime su tais pačiais pilotais, kuriuos turime šiemet”, – oficialiai Formulės 1 svetainei kiek anksčiau teigė G. Haasas.

Tai bus pirmas sezonas dano karjeroje, kai jis vienoje ekipoje lenktyniaus antrus metus iš eilės.

Tiesa, tai reiškia ne tai, kad su K. Magnussenu buvo pratęsta sutartis. Tiesiog buvo patvirtinta, kad galiojanti sutartis nebus nutraukiama.

„Pasirašydamas sutartį žinojau, kad ji yra dviems metams, todėl man tai nebuvo naujiena. Tačiau gerai, kad Gene visiems tai patvirtino. Dabar, likusioje sezono dalyje, nebus jokių klausimų (apie mano ateitį). Malonu būti tokioje situacijoje, nes per pastaruosius du sezonus būdavo sunku kalbėti apie mano ateitį po kiekvienų paskutinės sezono fazės lenktynių.
Dabar bus galima susitelkti tik į lenktynes ir tiesiog spausti, o ne nerimauti. Tiesiog spausti taip stipriai, kaip galime”, – reziumavo danas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia