Kanadoje finišo vėliava buvo mojuojama per anksti

0
kanados gp finišas winnie harlow

Kanados GP lenktynės sutrumpėjo dvejais ratais, kai modelis Winnie Harlow neapdairiai pamojavo vėliavą nuvažiavus 68 ratus.

W. Harlow yra Lewiso Hamiltono draugė, kuri gavo šansą užbaigti lenktynes mojuojant vėliava. Lenktynės buvo su itin mažai veiksmo, todėl modelis pasistengė, kad jo būtų šiek tiek daugiau.

Reklama

Languota vėliava buvo pradėta mosuoti dar likus dvejiems ratams iki realaus finišo. Dėl šios klaidos FIA įrašė rezultatus, kurie buvo užfiksuoti 68 rate, vietoje to, kai vėliava dar kartą buvo pamojuota 70 rate.

Tai nėra pirmas kartais, kai įvyksta toks nutikimas. 2014 metais Kinijos GP lenktynės buvo taip pat sutrumpintos dvejais ratais, kai finišo vėliava atsitiktinai buvo pamojuota per anksti.

2002 metais Brazilijos GP metu, legendinis brazilų futbolininkas Pele apskritai pamiršo vėliavą.

Ankstyvas finišas Kanados GP lenktynių rezultatams įtakos nepadarė, kadangi paskutiniuose dvejuose ratuose nebuvo jokių lenkimų, kaip ir visų jų metu.

Dar prieš lenktynes pakalbintas modelis sakė, kad ji visiškai nesidomi Formule 1 ir atvyko čia palaikyti savo draugo L. Hamiltono. Vėliau buvo išsiaiškinta, kad W. Harllow kaltės čia nėra, nes vėliavą per anksti padavė maršalas ir tiksliai nenurodė, kada ja pamojuoti.

Dar vienas smagus nutikimas susijęs su šiuo nesusipratimu, kad Sebastianas Vettelis, kuris buvo lenktynių lyderis, pastebėjo ekranuose, kad vėliava mojuojama stipriai per anksti ir pasiskundė per radiją, kad to daryti dar nereikėjo.

Ar reikėjo suteikti šansą uždaryti lenktynes žmogui, kuriam visiškai neįdomus šis sportas?

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia