K. Raikkonenas jaučiasi ramus dėl sugrįžimo į „Sauber“

0
kimi raikkonen

Kimi Raikkonenas iškeis lenktynes laimintį „Ferrari“ bolidą į taškus pelnantį „Sauber“, tačiau suomio pagrindinis tikslas yra lenktyniauti ir to jis labai laukia.

Šių metų Italijos GP etape „Ferrari“ atskleidė, kad sutartis su suomiu nebus pratęsta ir į jo vietą 2019 metais atkeliaus Charles Leclercas.

Reklama

K. Raikkonenas jau spėjo apsilankyti „Sauber“ komandos bazėje ir pasimatavo lenktyninio bolido sėdynę.

Šioje ekipoje jis debiutavo Formulėje 1 dar prieš 17 metų, todėl suomis teigia, kad labai laukia kada galės tiesiog vairuoti bolidą.

„Man vis dar patinka lenktyniauti, ir tai yra vienintelis dalykas, kuris mane verčia važiuoti ir kitais metais“, – sakė K. Raikkonenas.

„Būdamas „Sauber“ komandoje galėsiu labiau koncentruotis į tai, ką labiausiai myliu – lenktyniavimą.“

2007 metų pasaulio čempionui nekelia susirūpinimo tas faktas, kad ši komanda savo istorijoje neturi nei vienos pergalės, tačiau jis pats tikisi, kad čia jis smagiai praleis laiką.

„Kodėl turėčiau nerimauti dėl to, kad einu į „Sauber“? Mano tikslas kiek įmanoma padėti jiems ir šiek tiek pasismaginti.“

„Kai sugrįžau į Formulę 1, į „Lotus“ komandą, žmonės sakė, kad padariau klaidą ir man nereikėjo nieko daryti. Bet vietoje to, viskas pasisuko kita kryptimi. Taip pat gali nutikti ir dabar.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia