K. Raikkonenas: Formulė 1 kenčia nuo kvailų plepalų

0
kimi raikkonen

Kimi Raikkonenas sako, kad kvaila aplinka supanti Fomrulę 1 pradėjo kenkti šiam sportui, kadangi paskalos užgožia faktus.

„Ferrari“ komandos žvaigždė neslepia, kad aplinka supanti sportą visiškai nekelia jokio malonumo įvairiose srityse, tačiau jo mėgavimasis lenktyniavimu niekur nedings, nes tik tai ir varo jį į priekį.

Reklama

Suomis kitą sezoną iš „Ferrari“ keliasi į „Sauber“, o ši rokiruotė kėlė nemažai aistrų ir buvo stipriai aptarinėjama tema dar prieš paskelbiant tai oficialiai.

Charles Leclerco perėjimas į „Ferrari“ buvo dominuojanti paskalų tema daugelį mėnesių, dar prieš paskelbiant šią žinią oficialiai.

Suomis įsitikinęs, kad daugybę diskusijų, kurios kyla Formulėje 1, bandoma paversti pačiomis svarbiausiomis, visada pabrėžti ir į pirmą vietą iškelti neigiamus elementus.

„Žmonės visada skundžiasi: „Formulė 1 nebekelia susižavėjimo“, „Ji nebėra tokia, kokia seniau“ arba klausiama: „Kodėl žmonės daugiau nebesidomi šiuo sportu?“

„Bet tiesą sakant, aš galvoju, kad jeigu žiniasklaidoje nebūtų tiek daug idiotiškų istorijų, paskalų ir kitų panašių dalykų, tada Formulė 1 būtų daug geresnė.“

„Žmonės stengiasi sukurti tiek daug nesąmonių, kad tai pradeda kenkti F1. Manau, kad esant mažiau šio mėšlo ir daugiau reikšmingų dalykų, kurie yra teisingi – Formulei 1 tai būtų daug geriau įvairiais aspektais.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia