K. Magnussenas: „Haas” žygiuoja „Force India” trajektorija

0
nežada

Kevinas Magnussenas tiki, kad pirmieji du „Haas” komandos sezonai rodo, jog amerikiečių ekipa turi potencialo Formulėje 1 pasiekti „Force India” situaciją.

„Haas” komanda du metus iš eilės sezoną užbaigė aštuntoje konstruktorių taurės vietoje, o „Force India” praėjusius metus užbaigė ketvirtoje vietoje ir pakartojo 2016 metų sezono pasiekimą su mažiausiu biudžetu.

Reklama

K. Magnussenas sako, kad „Haas” forma palyginti su „Force India” debiutiniu sezonu, kuriame jie iškovojo 10 vietą, rodo, kad komanda turi potencialo.

„Esu įsitikinęs, kad mes galime keliauti pirmyn ir parodyti, kad mažos komandos gali gerai pasirodyti. „Force India” tai puikiai demonstruoja”, – sakė K. Magnussenas.

„Jeigu pažiūrėsite į keletą pirmųjų „Force India” sezonų Formulėje 1, galima sakyti, kad mes, kaip nauja komanda, pasirodėme geriau, todėl visa tai atrodo labai gerai ir manau, kad komanda juda teisinga linkme.”

„Haas” komanda buvo sukurta visiškai nauja, kai tuo tarpu „Force India” buvo perpirkta ir seniau ji vadinosi „Jordan”, „Midland” ir „Spyker”.

Kevinas Magnussenas galvoja, kad 2018 metais varžytis su „Renault” ekipa gali būti realistiškas tikslas.

„Renault” puikiai tobulėja, tačiau aš pats čia jaučiuosi labai gerai ir galvoju, kad mes galime patobulėti ir 2018 metais mesti kovą „Renault”, jeigu viską padarysime teisingai.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia