Josas Verstappenas: politika išgelbėjo S. Vettelį nuo baudos Singapūre

0
max jos verstappen

Josas Verstappenas įsitikinęs, kad tik politika ir kova dėl čempiono titulo išgelbėjo Sebastianą Vettelį nuo baudos už veiksmus Singapūre.

Sebastianas Vettelis buvo vienas iš trijų dalyvių, kurie galimai prisidėjo prie avarijos Singapūro GP starto metu. Vokietis bandydamas pridengti Maxą Verstappeną, pastarąjį spaudė kairės pusės link.

Reklama

Kimi Raikkonenas puikiai startavo lenktynėse ir vidine, dešiniąja puse važiavo šalia Maxo Verstappeno. Taip abu „Ferrari” pilotai suspaudė „Red Bull” lenktyninką ir avarijos išvengti nebuvo įmanoma.

Šis incidentas iškart pareikalavo Maxo Verstappeno ir Kimi Raikkoneno pasitraukimo iš lenktynių, o tuo tarpu Sebastianas Vettelis su pažeistu bolidu dar sugebėjo įveikti pirmuosius posūkius, tačiau vėliau paskydo ir sudaužė bolidą.

Maxo Verstappeno tėtis, Josas Verstappenas sakė, kad reikėtų kaltinti Sebastianą Vettelį, tačiau teisėjai jo nenubaudė dėl situacijos čempionato įskaitoje.

„Gali būti, kad tai politinis pasiteisinimas, nes Vettelis daugiau negali sau leisti daryti klaidų.”

„Jeigu jie būtų nubaudę, kova dėl čempionato nugalėtojo būtų pasibaigusi. Todėl aš nemanau, kad sprendimas buvo priimtas dėl kažko kito.”

„Aš greičiausiai mačiau tą patį, ką matė visi. Maxas negalėjo būti nei kairėje, nei dešinėje, Vettelis važiavo į kairę, o Raikkonenas į dešinę. Ką tokiu atveju gali padaryti? Jis negalėjo padaryti visiškai nieko, tai „Ferrari” kaltė, todėl reikėtų kaltinti juos.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia