Jos Verstappenas: daugiau niekada nekelkite klausimų dėl Maxo agresyvumo

0
max verstappen red bull

Jos Verstappenas sako, kad žmonės daugiau niekada neturėtų kelti klausimų Maxui Verstappenui dėl jo vairavimo stiliaus, kai olandas nugalėjo Austrijos GP.

Po strateginės „Mercedes“ klaidos, M. Verstappenas prieš savo akis išvydo puikią galimybę nugalėti Austrijos GP lenktynėse. Olandas tuo pasinaudojo ir pademonstravęs brandą jis nugalėjo „Red Bull“ namuose.

Reklama

Dvidešimtmetis lenktynininkas buvo stipriai kritikuojamas po daugybės incidentų šio sezono starte, tačiau jau trečiose iš eilės lenktynėse lipa ant podiumo.

Jos Verstappenas, kuris „Red Bull“ garaže palaikė savo sūnų sako, kad kritika Maxo atžvilgiu turėtų pasibaigti visiems laikams.

„Žmonės daugiau niekada neturėtų kelti klausimų apie agresyvų Maxo vairavimo stilių“, – sakė M. Verstappeno tėvas.

„Maxas žino, ką daro. Jis turi patobulinti kelias smulkmenas ir jis pats tai supranta, tačiau patirties bagažas jį daro vis geresniu.“

„Red Bull“ komandos patarėjas Helmutas Marko taip pat sako, kad Austrijos GP pergalė patvirtino, kad kritikai buvo neteisūs.

„Maxas pažemino visus kritikus, kurie garsiai skundėsi dėl jo vairavimo stiliaus. Visa tai vyksta, kai jam vos 20 metų!“, – sakė H. Marko.

„Red Bull“ lenktynininkas savo sąskaitoje turi 95 taškus, kai praėjusį sezoną po 9 etapų jo sąskaitoje buvo tik 45 taškai.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia