Jolyonas Palmeris pagaliau iškovojo pirmuosius savo taškus su „Renault”, dabar jis sako, kad tikisi ir toliau kovoti dėl jų

Spaudoje vis pasirodydavo pasisakymai, kad „Renault” netenkina Jolyonas, nes jo kolega renka taškus, o Jolyonui niekaip tai nepavyksta.

Singapūre jis nutraukė savo taškų badą. Čia jis iškovojo karjeroje aukščiausią – 6 vietą.

Reklama

Nepaisant to, kad yra žinoma, jog kitą metą britas bus pakeistas Carlosu Sainzu jaunesniuoju, Palmeris tikisi ir toliau kovoti dėl vietų už kurias dalinami taškai.

„Teisybę sakant kažkaip ypatingai nesijaučiu”, – sakė Palmeris po Singapūro GP. „Formulėje 1 visada yra didelis spaudimas. Aš visados noriu pasirodyti kuo geriau.

Sezono pradžioje aš taip pat norėjau pasiekti gerų rezultatų, visgi šis sezonas yra labai sunkus.

Tai yra tik 1 GP iš 20 sezone. Aš visada esu susikaupęs kiekvienam GP, liko dar 6 etapai ir niekas nežino, kas laukia mūsų ateityje. Aš sieksiu kuo geresnių rezultatų, kad sezono gale, galėčiau išeiti iš komandos pakelta galva. Tikiuosi, kad dar laukia ne vienas puikus etapas, kaip praėjęs.

Belgijoje mes tikėjomės gerų rezultatų, tačiau sugedo pavarų dėžė ir gavau nuobaudą. Monzoje startavau iš rikiuotės galo ir nebaigiau GP.

Nepaisant to rezultatai buvo visai geri įvertinant visą situaciją. Bolidas per keletą būsimų etapų tik pagerės, tas suteikiam an pasitikėjimo.

Pernai Malaizijoje aš iškovojau taškus, tad tai sieksiu pakartoti ir šiemet.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia