Jensono Buttono ateitis F1 paaiškės per ateinančias kelias savaites

6
@PlanetF1

@PlanetF1

Niekam nereikia pristatinėti Jensono Buttono, taip pat ir situacijos, kai vidury sezono, jau kelinti metai iš eilės, netyla kalbos, ar šis pilotas, kartą tapęs čempionu, ras vietą kitam sezonui? Jei taip kur jis važiuos? Ar dar turi parako šis jau 16 sezoną lenktyniaujantis britas?

Reklama

Jensonas sako, per atostogas puikiai pailsėjęs ir dabar puikiai jaučiasi. Ateities planai nepriklauso nuo vienos pusės, tai derybų klausimas, o derybos prasidės nuo šio savaitgalio, kai vyks etapas Monzoje, Italijoje.

„Tai nepriklauso nuo kažko vieno – ne tik nuo manęs, kaip ir ne tik nuo komandos. Aš manau mums reikia praleisti šiek tiek laiko prie bendro stalo ir nuspręsti kas yra geriausia visoms pusėms. Aš turiu keletą variantų likti Formulėje 1, labai gera žinoti, kad po tiek metų vis dar esi vertinamas. Tačiau ar aš tesiu karjerą, ar ne, paaiškės per porą ateinančių savaičių. Mano tikslas varžytis dėl pergalių, jei aš negalėsiu to daryti kitą sezoną, aš pasidairysiu į tas vietas, kur galėčiau siekti pergalių. Be jokių abejonių liksiu sporte, aš esu labai azartiškas žmogus.”

Jensono ateitis F1 siejama su „Williams” komanda, kurioje jis, 2000 metais, debiutavo. Vis garsiau kalbama, kad „McLaren” kitą sezoną Jensono vietą atiduos Stofeliui Vandoornui, kurio vardu jau yra leidžiama „McLaren” aprangos linija, kurią paprastai turi tik lenktynininkai turintys kontraktą.

Reklama

6 Komentarai (-ų)

  1. sekasi tik stipriausiems, Hondoj sedejo jis eile sezonu, ir visi jam sake, nesk mesas, bet jis sake, ne ne ne, as tikiu sia komanda ir pyst gavo del ko are eile metu. butu honda neisejus, manau butumem mate juos keleta sezonu valdziusius, o ne RBR, nes visgi technologijas sukure Honda ir jei butu pirmave turnyre butu rade daug kapeiku bolido tobulinimui, ne taip kaip nabagas Brawn 😀 jis gal ir ne MSC, ar kitas kuris daug kartinis cempionas, vairuoja atsargiai, bet jei kovoja trasoj tai graziai, viskas pamatuota, retai, kada jis sukelia avarijas. negaliu pasakyt, kad man jo baisiai truks, bet tikrai daug prastesniu isejo pastaraisiais metais ir buvo apverkti 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia