Jensonas Buttonas pasipiktinęs nuobauda už radijo pranešimą

3
@PlanetF1
@PlanetF1
@PlanetF1

Vengrijos etapo metu, Jensonas Buttonas gavo priverstinio pravažiavimo per techninio aptarnavimo juostą baudą, todėl, kad jam buvo pranešta, jog jį ištiko hidraulikos problemos ir komanda liepė neperjunginėti pavarų.

„Ši taisyklė yra kvaila”,- be užuolankų rėžė Jensonas. „Aš pilnai suprantu, kad pilotams neturėtų būti perduodama informacija, apie tai kaip geriau valdyti savo bolidą, su šituo aš sutinku, aš manau, kad neteisinga, jei tau yra kiekviename posūkyje pranešama, kad tavo komandos draugas greitesnis arba lėtesnis jame, ir kuro taupymas turėtų būti sprendžiamas mūsų ir dar daug kas turėtų būti sprendžiama mūsų ( lenktynininkų, red. past. ), bet kai yra saugumo klausimas, stabdžių pedalo dingimas, tu neturėtum būti baudžiamas už tai, kad bandai išvengti incidento, o mes buvome nubausti.

Reklama

Yra dalykų, kuriuos aš džiaugiuosi esant draudžiamus klausinėti, kaip kiek greitas yra komandos draugas, ar jiems reikėtų pasikasyti savo užpakalį tam tikram posūkyje ar pasikrapštyti nosį, bet man juokinga, kai esi baudžiamas dėl to, kad bandai išvengti nelaimės.”

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Buttonas reze tiesiai sviesiai, nes teisejai Vengrijojs buvo visiskai apgailetini. Jie labiau koncentravosi ir skaiciavo isvaziavimus uz trasos ribu. pasistate elektronini zaisliuka, ir viems ispejimus dalino.

  2. na bet tie išvažiavimai už trasos ribų tai gerai, kad kontroliuojami, aš tik nesuprantu kaip tokiom technikos galimybėm esant jie iki šiol vargo ir suko galvą, kaip viską padaryti, kai tereiki sensorius sudėti. o Buttonui panašu bauda buvo skirta už inžinieriaus frazę „do not shift”. man apskritai keista, kai baudžiama kai yra saugumo klausimas – Buttonas, arba nefinišavimo – Rosbergas.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia